GÜNDEM › Kış lastiği olmayan araçlar Bolu'da trafiğe çıkamayacak

Kış lastiği olmayan araçlar Bolu'da trafiğe çıkamayacak

27 Kasım 2013 / 16:03 Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu'da kış lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmasını yasaklayacaklarını söyledi.

Kış lastiği olmayan araçlar Bolu'da trafiğe çıkamayacak

Bolu Dağı Polisevi'nde düzenlenen "2013-2014 Bolu Dağı kış tedbirleri toplantısı", Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Ali İhsan Su ile jandarma, emniyet ve karayolları yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Her kış mevsimine "sıfır tolerans" şartıyla başladıklarını vurgulayan Özçimen, "Kardan dolayı yolların hiç kapanmasını istiyoruz ama ister istemez tek tekerlekli tırlardan kayanlar oluyor. Yarım saat kesilme olabiliyor. Bu sene yine arkadaşlarımızdan onu rica edeceğiz. Özel İdareler, karayolları, emniyet ve jandarma ekipleri üstün bir işbirliği ve performans gösteriyorlar. Bunu bu sene de göstermek zorundayız" dedi.

Özçimen, karayollarında yaşanabilecek olumsuzlukların anında çözüme kavuşması adına Bolu ve Düzce valilikleri ile bunlara bağlı ekiplerin özverili bir şekilde çalışması gerektiğini belirterek, "Milletimize düzgün hizmet yapabilme açısından bu sene de personelimizden tam konsantrasyon bekliyoruz. Geçen sene ilimizde kar lastiğini mecbur tutmuştuk Çok faydasını görmüştük. Bu sene de kış lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmasını yasaklayacağız" diye konuştu.

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR