YENİ MODELLER › Makyajlı 911'ler Porsche Exclusive'in elinde...

Makyajlı 911'ler Porsche Exclusive'in elinde...

11 Ocak 2016 / 22:00 Stuttgartlı üreticinin Exclusive kişiselleştirme programı artık makyajlı 911 ürün gamını da kapsıyor

Makyajlı 911'ler Porsche Exclusive'in elinde...

Porsche, Exclusive kişiselleştirme programının ürünü olan makyajlı 911’lerin fotoğraflarını internete sundu. Makyaj operasyonu ile birlikte ikonik 911 modelinin tüm örnekleri turbo motorlara kavuşurken, Porsche Exclusive’in dokunuşları makyajlı otomobillerin daha farklı görünüme sahip olmasını sağlıyor. Müşteriler geniş kişiselleştirme seçeneklerinden faydalanarak kendilerini en çok ifade eden 911’i ortaya çıkarabiliyor.

Örneğin 911 Carrera 4S’in kataloğu karartılmış farları, parlak siyah renkte 20 inçlik Carrera Sport jantları, gövde renkli kapı eşikleri ve model isminin siyah renkte kapıya yazılması gibi detayları barındırıyor.

911’ler ayrıca siyah spor egzoz çıkışlarına, karartılmış jantlara, parlak siyah Porsche logosu ve arkada parlak siyah model ismine, Yarış Sarısı detaylara sahip emniyet kemerleri ve gösterge paneline, opsiyonel karbon paketine, ısıtmalı çok fonksiyonlu direksiyona veya bunların tamamına sahip olabiliyor.

911 Turbo ürün gamı ise yukarıda yer alan seçeneklerin yanı sıra siyah renkli aero kit ve yan hava girişleri, karartılmış stoplar ve Bordeaux kırmızısı iç mekan detayları ile tercih edilebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR