
Makyajlı Renault Megane CC ortaya çıktı
12 Aralık 2013 / 13:52 Renault Megane CC, Megane ailesinin makyaj operasyonundan nasibini aldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ortaya çıkan ve 2014'te makyajlı Megane modellerinin hatchback, coupe ve station wagon versiyonları ile tanışmıştık. Ailenin son üyesi Coupe-Cabriolet (CC) ise henüz ortaya çıktı.
Diğer Megane modellerine göre daha az popüler olan CC, değişimini tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi otomobilin burnunda yaşamış ve daha şık bir görünüme sahip olmuş. Daha büyük logo ve daha modern farlarıyla markanın diğer modelleri ile benzer ön tasarıma sahip olan yeni otomobil, iç mekanda direksiyonda bulunan joystick ile kontrol edilebilen 7 inçlik R-Link multimedya sistemiyle çağı yakalamış.
Scenic, Grand Scenic ve Scenic Xmod ile birlikte Renault'nun Douai, Fransa'da bulunan fabrikasında üretilen Megane CC'nin satışına Mart ayı itibariyle başlanması bekleniyor.