
Maserati yeni spor otomobili için 2020’yi bekleyecek
14 Aralık 2016 / 18:45 İtalyan üretici 2020 yılına kadar yoluna Ghibli, Levante ve Quattroporte modelleri ile devam edecek

Otomobil tutkunlarının Maserati’nin merakla beklenen spor otomobili Alfieri’nin üretimi için 2020 yılını beklemesi gerekecek gibi görünüyor. Birçok lüks otomobil üreticisinin ardından ilk SUV modeli Levante’yi piyasaya süren İtalyan üretici, 2017 yılında tek kapılı spor otomobilleri GranTurismo ve GranCabrio’nun üretimini sonlandıracak. Britanyalı Car dergisinin haberine göre 2017 yılından 2020 yılına kadar piyasaya yeni bir spor otomobil sürmeyecek olan Maserati, önümüzdeki üç yıl boyunca piyasada yukarıda bahsettiğimiz SUV modeli Levante, ve sedan modelleri Ghibli ve Quattroporte ile yer almaya devam edecek.
Maserati’nin Avrupa’dan sorumlu patronu Giulio Pastore, markanın merakla beklenen Alfieri projesinin ölmediğini ancak doğru zamanı beklemek üzere rafa kaldırıldığını açıklıyor. Pastore, Maserati’nin spor otomobil ürün gamını iki model ile devam ettirmeyi planladığının da altını çiziyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS