GÜNDEM › Maserati yeni spor otomobili için 2020’yi bekleyecek

Maserati yeni spor otomobili için 2020’yi bekleyecek

14 Aralık 2016 / 18:45 İtalyan üretici 2020 yılına kadar yoluna Ghibli, Levante ve Quattroporte modelleri ile devam edecek

Maserati yeni spor otomobili için 2020’yi bekleyecek

Otomobil tutkunlarının Maserati’nin merakla beklenen spor otomobili Alfieri’nin üretimi için 2020 yılını beklemesi gerekecek gibi görünüyor. Birçok lüks otomobil üreticisinin ardından ilk SUV modeli Levante’yi piyasaya süren İtalyan üretici, 2017 yılında tek kapılı spor otomobilleri GranTurismo ve GranCabrio’nun üretimini sonlandıracak. Britanyalı Car dergisinin haberine göre 2017 yılından 2020 yılına kadar piyasaya yeni bir spor otomobil sürmeyecek olan Maserati, önümüzdeki üç yıl boyunca piyasada yukarıda bahsettiğimiz SUV modeli Levante, ve sedan modelleri Ghibli ve Quattroporte ile yer almaya devam edecek.

Maserati’nin Avrupa’dan sorumlu patronu Giulio Pastore, markanın merakla beklenen Alfieri projesinin ölmediğini ancak doğru zamanı beklemek üzere rafa kaldırıldığını açıklıyor. Pastore, Maserati’nin spor otomobil ürün gamını iki model ile devam ettirmeyi planladığının da altını çiziyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR