YENİ MODELLER › Mercedes-Benz GLC Coupe Türkiye’de satışa sunuldu

Mercedes-Benz GLC Coupe Türkiye’de satışa sunuldu

25 Ekim 2016 / 16:55 Alman üreticinin orta boy SUV modeli ülkemizde 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor

Mercedes-Benz GLC Coupe Türkiye’de satışa sunuldu

Mercedes-Benz yeni coupe gövdeli SUV modeli GLC Coupe’yi ülkemizde satışa sundu. Stuttgartlı üreticinin GLC modeli ile aynı platformu paylaşan otomobil, standart GLC’ye kıyasla 8 cm daha uzun, yere 4 cm daha yakın konuşlandırılmış gövdesi ile fark yaratıyor. Mercedes-Benz’in coupe gövdeli modellerinde yer verdiği bütün tasarım detaylarını bünyesinde barındıran otomobil, akıcı çizgilerinin yardımıyla sunduğu 0.31 Cd’lik hava sürtünme katsayısı başarılı aerodinamik performansı sportif duruş ile bir arada sunuyor. Stuttgartlı üreticinin DYNAMIC SELECT sürüş karakteri seçim fonksiyonu ve sertliği ayarlanabilen DYNAMIC BODY CONTROL süspansiyon sistemi ise otomobilin sportif sürüşler sunmasına olanak sağlıyor.

Güçleri 170 bg ile 367 bg arasında değişen toplamda sekiz farklı motor seçeneğine sahip olan Mercedes-Benz GLC Coupe, ülkemizde yalnızca 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor. Standart olarak markanın 9G-TRONIC 9-ileri otomatik şanzımanı ile üretilen otomobilin baz fiyatı ise 265.700 TL olarak duyuruluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR