SEKTÖREL › Micra Punch Türkiye'de

Micra Punch Türkiye'de

30 Ekim 2011 / 03:33 Nissan Micra'nın Punch adındaki yeni versiyonu 33.097 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Micra Punch Türkiye'de
Nissan Micra’nın yeni versiyonu “Punch”, 1.2 litre benzinli motora sahip. Manuel ve sarsıntısız sürüş keyfi sunan CVT otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabilen Micra Punch, inci beyazı ve inci siyahı renkleriyle, 33 bin 97 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Micra Punch’ın dış görünümde dikkati çeken krom çerçeveli ön tampon, kabinde sunulan ısıtmalı ön koltuklar ile iç mekan ferahlığını artıran açık bej döşeme, aracın göz dolduran özellikleri arasında yer alıyor. Punch’ın diğer özellikleri arasındaysa; otomatik klima, sürücü ve yolcu makyaj aynası, krom iç kapı kolları, 6 hava yastığı, MP3 bağlantı ünitesi, ön sis farları, 15" alüminyum alaşımlı jantlar ile ABS, EBD ve ESP sistemleri yer alıyor ve tüm bunlar standart olarak sunuluyor. Otomatik vitesli versiyonda ayrıca çok fonksiyonlu bir yol bilgisayarı da bulunuyor.

Nissan Micra Punch'ın manuel şanzımanlı versiyonunun sadece 115g/km., otomatik versiyonunsa 125 g/km karbondioksit emisyon değerine sahip olduğu açıklanıyor. Öte yandan Micra Punch'ın şehir dışındaki 4.3lt’lik düşük yakıt tüketim değeri ve 4,5 metrelik sınıfının en kısa dönüş yarıçapı da dikkat çekici.

Nissan, Micra modeli için Ekim ayı boyunca 12 bin TL  için 12 ay yüzde sıfır faiz kampanyası uyguluyor.

ÇOK OKUNANLAR