SEKTÖREL › MINIPassion üyeleri Avrupa’ya gidiyor...

MINIPassion üyeleri Avrupa’ya gidiyor...

02 Haziran 2014 / 22:15 Türkiye’nin ilk MINI kulübü olan MINIPassion, Kosifler Oto sponsorluğu ile Avrupa’yı turlayacak...

MINIPassion üyeleri Avrupa’ya gidiyor...

MINIPassion, Kosifler Oto sponsorluğu ile Avrupa’yı turlayarak, çeşitli ülkelerdeki MINI kulüpleri ile bir araya gelecek.  Kulüp çatısı altında, çeşitli yaş ve meslek gruplarında yer alan ve MINI’ye olan tutkuları sayesinde biraraya gelen 400 kişi bulunuyor.

MINIPassion ekibi Haziran ayının ilk haftası İstanbul’dan hareket ederek 12 gün içinde 8 ülke değiştirip, 10 şehir gezip, 3.250 km yol yapacak. Her gittikleri ülkede o ülkenin MINI kulüplerinin üyeleri tarafından karşılanacak, ev sahipleri ile şehir turu yapacak ve çeşitli etkinliklere katılacaklar.

Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Hilal Kosif; “MINI, bir yaşam biçimi. Daha önce MINI kullanmamış birinin yaşam tarzı, stiliyle ilgili her şey o otomobili kullandıktan sonra değişecektir. Dinlediği müzikten, giydiği kıyafetlere ve taktığı aksesuarlara kadar her şeyi MINI’den etkilenerek değişecektir. Bu nedenle bu kadar insan, işini gücünü bırakarak bu aktiviteleri yapıyor, biz de bu yüzden bu aktivitelerin destekçisi oluyoruz. Biz MINI’yi sadece bir otomobil değil, hayatımıza yön veren tutkulardan biri olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

MINIPassion kurucusu Onur Başpınar ise aktivite ve MINI ile ilgili “Geçtiğimiz iki sene içinde gerek ülkemiz dahilinde gerekse yurt dışında toplamda 25 aktivite yapmış bulunmaktayız. 2006 senesinden bu yana Amerika’da yapılan MINI Takes The States’in Avrupa versiyonunu ilk kez MINIPassion MINI Car Club Türkiye olarak “MINIPassion Takes The Europe” adı altında, Kosifler Otomotiv MINI Kalamış’ın desteğini de alarak gerçekleştirmek üzereyiz. Toplamda 15 aracı bulacak olan Avrupa turumuzun konvoyunda bir Yunanistan MINI kulübü, ve bir de MINI Balkan buluşmasında MINIPassion’ı ağırlayan MINI North üyesi bulunuyor. Üyelerimizin yaş aralığı her ne kadar 23 ile 66 arası olsa dahi MINI marka araçlarının başına geçtikleri zaman hepsi ayni duyguyu yaşıyor. Kosifler Otomotiv MINI Kalamış’ında desteği ile her zaman bu tutkuyu koruyacak ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edecek buluşmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR