SEKTÖREL › Mitsubishi ASX 4x4 Türkiye'de...

Mitsubishi ASX 4x4 Türkiye'de...

17 Aralık 2011 / 02:35 ASX'in 1.8 litrelik dizel motora sahip 4x4 versiyonu 109.900 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu

Mitsubishi ASX 4x4 Türkiye'de...
Mitsubishi’nin kompakt crossover segmentindeki temsilcisi ASX'in 4x4 versiyonu da satışa sunuldu. ASX 4x4'ün en büyük özelliği, Mitsubishi Motors’un Drive@earth felsefesi ile geliştirilmiş bir turbodizel motora sahip olması. 1.8 litrelik bu motor 116 beygir güç ve 300 Nm tork üretiyor. ASX 4x4'ün 134 g/km'lik CO2 emisyonuyla sınıfının en düşük emisyon değerlerine sahip olduğu açıklanıyor. Yakıt ekonomisi sağlayan Auto Stop&Go teknolojisinin standart olarak sunulduğu ASX'in ortalama yakıt tüketimiyse 5.1 lt/100 km olarak veriliyor.

Elektronik kontrollü diferansiyel ile donatılan araçta ekonomik sürüş için 2WD, her türlü hava koşullarında güvenli sürüş için 4WD ve zorlu koşullar için LOCK modu bulunuyor. HSA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), ASTC (Aktif denge ve çekiş kontrol sistemi), EBD destekli ABS, fren destek sistemi ve ESS (Acil Stop Sinyal Sistemi) gibi güvenlik donanımlarına sahip olan otomobil, Intense donanım paketiyle sunuluyor. Bu pakette; LED aydınlatmalı panoramik cam tavan ve tavan rayı, ısıtmalı ön koltuklar ve deri koltuk döşemesi, anahtarsız çalıştırma, 17” jantlar, elektronik kontrollü, sinyalli katlanabilen yan aynalar, karartılmış arka camlar ve elektrik kontrollü sürücü koltuğu gibi donanımlar bulunuyor.

Mitsubishi ASX 4x4 Intense’in tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 109.900 TL olarak açıklandı.

ÇOK OKUNANLAR