YENİ MODELLER › Mitsubishi Attrage satışa sunuldu...

Mitsubishi Attrage satışa sunuldu...

27 Haziran 2014 / 19:34 Mitsubishi yeni küçük sedan otomobiliyle rekabetçi segmentteki yerini aldı

Mitsubishi Attrage satışa sunuldu...

Mitsubishi’nin Attrage Türkiye’de satışa sunuldu. 80 bg güç ve 106 Nm tork üreten 1.2-litre DOHC MIVEC motora sahip olan otomobilin 930 kg’lık ağırlığı ve gövdesinin sahip olduğu 0.29 Cd’lik hava sürtünme katsayısı, otomobilin 4.9 lt/100km’lik ortalama yakıt tüketimi ve 113 g/km’lik CO2 salım değeri sunmasını sağlıyor. Mitsubishi, Space Star’da da bulunan ECO göstergesinin sürücülere bu değerleri elde etmekte yardımcı olmak için otomobile yerleştirildiğini söylüyor.

RISE gövde yapısına sahip Attrage; ASTC (Aktif denge ve çekiş kontrol sistemi), 6 adet SRS hava yastığı, CVT şanzımana sahip modelde HSA (Yokuş kalkış destek sistemi), ABS, EBD, BA ve ESS gibi güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor. Anahtarsız çalıştırma sistemine sahip otomobil 450 litrelik bagaj hacmiyle de dikkat çekiyor.

Mitsubishi Attrage'ın ülkemizde tek seçenek olarak sunulan "Intense" donanım paketi bünyesinde dijital göstergeli tam otomatik klima, far sensörü, yağmur sensörü, 15" alüminyum alaşımlı jantlar, UV azaltıcı karartılmış arka camlar, tampon üzerinde gündüz ve sis farları, gövde rengi elektrikli dikiz aynaları ve gövde rengi kapı kollarını barındırıyor. Bu donanım seviyesi ile yeni otomobil manuel şanzımanla 43.900 TL, CVT otomatik şanzımanla ise 46.900 TL’lik fiyatlarla satın alınabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR