
Mitsubishi Motors 2013 mali yılı ilk yarı sonuçlarını ve 2016 yılı hedeflerini açıkladı.
14 Kasım 2013 / 08:40 Japon Otomotiv markası Mitsubishi Motors 2013 mali yıl ilk yarı sonuçlarını ve 2016 mali yıl hedeflerini açıkladı.

Mitsubishi Motors 2013 mali yılı ilk yarısı için açıkladığı verilere göre 499.000 adet araç satışı ile 929 milyar Yen ciro gerçekleştiren Mitsubishi Motors, faaliyet gelirinde bir önceki yıla göre %65, net gelir de ise %55’lik büyüme kaydetti.
Mitsubishi Motors, Kasım ayında orta vadeli hedeflerini açıkladı. Mitsubishi Motors, 2013 mali yılında gösterdiği başarılı grafiğin artarak devam etmesini hedefliyor. Yeni modellerin pazara sunulması ve mevcut modellerin yenilenmesi ile gelirlerin artırılması planlanıyor. Markanın önümüzdeki dönem üretimde gerçekleştirilecek olan model optimizasyonu ile 110 milyar Yen tasarruf sağlanması planlanıyor. Mitsubishi Motors, 2016 yılında Avrupa’daki satışlarını ve karını da artırmayı amaçlıyor.
2016 yılına kadar yılda 100 milyar Yen’i yatırıma 80 milyar Yen’i ise Ar-Ge faaliyetlerine aktarmayı planlayan Mitsubishi Motors, diğer otomotiv markaları ile yapılacak işbirlikleri ile de ön plana çıkmayı hedefliyor. Buna göre 2016 mali yılında 2.600 milyar Yen değerinde 1.430.000 adet toplam araç satışı ile 135 milyar Yen faaliyet karı elde edilmesi amaçlanıyor.
-
Hyundai’den Türkiye’ye batarya yatırımı
Hyundai Motor Türkiye, İzmit’te kuracağı yeni batarya fabrikası için 55 milyon euro yatırım yapacak
-
Škoda Peaq’in ilk çizimleri paylaşıldı
Skoda'nın elektrikli yeni elektrikli amiral gemisinin dünya prömiyeri 23 Haziran’da gerçekleştirilecek
-
Mercedes-Benz GLE ve GLS geri döndü
Yıldızlı marka, yenilenen GLE ve GLS modellerini Türkiye’de yeniden satışa sundu
-
Volvo’da Gemini dönemi
Google Gemini, Google altyapılı Volvo modellerinde kademeli olarak kullanıma sunuluyor
-
Yeni A6 allroad'da PHEV sürprizi
Audi, beşinci nesil A6 allroad'u tanıttı. A6 allroad ilk kez şarj edilebilir hibrit seçeneğiyle sunulacak
-
Mercedes-Benz, VLE'nin üretimine Başladı
Mercedes-Benz VLE'nin seri üretimi İspanya’daki Vitoria fabrikasında başladı
-
Audi Concept C’ye 4 tasarım ödülü
Tamamen elektrikli Concept C, Audi’nin yeni tasarım anlayışını temsil ediyor
-
Toyota’dan yapay zeka destekli dijital danışman
Otomotiv sektöründe bir ilke imza atan Toyota Türkiye, yapay zeka danışmanı Toya’yı devreye aldı.
-
Yeni Dacia Spring geliyor...
Yeni Spring’in 2027 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS