SEKTÖREL › N Line donanımlı Tucson Türkiye'de

N Line donanımlı Tucson Türkiye'de

25 Eylül 2019 / 00:14 Hyundai Tucson'un sportif detaylara sahip N Line versiyonu satışa sunuldu

N Line donanımlı Tucson Türkiye'de

Hyundai'nin kompakt SUV modeli Tucson dinamik bir versiyona kavuştu. Markanın motorsporlarında elde ettiği deneyimlerden esinlenerek hazırladığı Tucson N Line, dış tasarımda yapılan sportif dokunuşlar haricinde, gövde ve kabin içindeki aksesuar değişiklikleriyle de dikkat çekiyor. 

N-Line; Türkiye’de mevcut bir donanım seviyesinin gövde kiti olmak yerine, alternatif bir donanım olarak sunuluyor. Bu yeni versiyon sportif gövde kitinin dışında; Elite modeline ek olarak Full LED farlar, LED stoplar, akıllı bagaj kapağı, elektrikli sürücü koltuğu gibi tasarım ve konfor öğelerini de bünyesine katıyor. Tucson N-Line, güncel versiyondan farklı olarak, dış tasarımdaki petek formlu ön ızgara, siyah eklentilere sahip ve bumerang şekilli gündüz sürüş farları ile süslenen ön tampon ve 19 inç’lik parlak siyah jantlarla sunuluyor.

e39f6d6b8a4563d8dd322e5bc5efdcf4_0.jpg

Tucson’un iç mekanında da sportif öğeler sunuluyor. Ortaları nubuk ve kenarları deri, kırmızı dikişli özel tasarım siyah döşeme ile sunulan Tucson N Line, Hyundai’nin yüksek performanslı ürün yelpazesinden esinleniyor. Kırmızı dikişli ve deri döşemeli kokpitin yanı sıra perfore deri direksiyon simidi, sportif alüminyum pedal seti, N logolu vites topuzu ve mat gri plastik aksamlar da sportif ambiyansa katkıda bulunuyor. 

e39f6d6b8a4563d8dd322e5bc5efdcf4_1.jpg

N-Line tasarım ve donanım özelliklerinin yanı sıra ayrıca özel süspansiyon sistemiyle de sportif sürüş zevkini arttırıyor. Otomobil, arkada yüzde 5, önde ise yüzde 8 daha sert helezonlarla, virajlardan beklentileri fazla olan kullanıcılara daha fazla geri bildirim veren bir süspansiyon ile sunuluyor. N modellerine özel bir renk olan “Gölge Gri”, Tucson’un renk paletinde de yerini alıyor. Tucson N-Line  4 farklı renk ile satışa sunuluyor.

1.6 litrelik dizel motor, 7-ileri DCT şanzıman ve 4x4 aktarmaya sahip olan Tucson N-Line; 281.500 TL’lik tavsiye edilen liste fiyatına ek olarak lansmana özel 5.500TL’lik nakit desteği ile birlikte 276.000 TL’lik tavsiye edilen kampanyalı fiyat etiketine sahip.

ÇOK OKUNANLAR