KAMPANYALAR › Navara'nın Türkiye turu başladı

Navara'nın Türkiye turu başladı

03 Ağustos 2018 / 14:09 Nissan’ın 80 yıllık Pick-Up deneyiminin yansıması niteliğinde olan Navara, Türkiye turuna başladı

Navara'nın Türkiye turu başladı

Nissan, “Navara Türkiye Şovu” ile 38 farklı şehri kapsayan tura başladı. Neredeyse Türkiye’nin yarısının ziyaret edileceği tur, 5,5 ay sürecek ve tur kapsamında NAVARA’lar Türkiye’nin kara ve deniz toplam sınırını tam 2,5 kez dolaşacak kadar yol kat edecek.

Nissan bayilerinin bulunduğu il merkezlerinin yanında, 250’nin üzerinde köy, ilçe ve kasabayı da kapsayan turda Navara, pick-up sahibi olmak isteyenlerle buluşacak. 30 Temmuz- 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Navara Türkiye Şovu kapsamında; Adana, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Batman, Mersin, Şanlıurfa, Hatay, Konya, Tekirdağ, Edirne, Trabzon, Rize, Antalya, Isparta, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Muğla, Van, Hakkari, Manisa, Balıkesir, İzmir, Denizli, Afyon, Aydın, Ankara, İstanbul, Kayseri, Samsun, Ordu, Amasya, Erzurum, Sivas ve Erzincan’da köy meydanları, sanayi siteleri, sebze-meyve ve balık halleri, pazar yerleri, maden ocakları gibi alanlarda Nissan Navara’lar tüketici ile buluşacak ve isteyenler test sürüşü gerçekleştirip SUV konforu sunan Navara’yı deneyimleyebilecek.

ÇOK OKUNANLAR