KAMPANYALAR › Nissan'dan Temmuz ayına özel fırsatlar

Nissan'dan Temmuz ayına özel fırsatlar

13 Temmuz 2018 / 17:15 NISSAN, araç sahibi olmak isteyenlere Temmuz ayı boyunca %1,29 faiz avantajıyla finansmans desteği sunuyor

Nissan'dan Temmuz ayına özel fırsatlar

NISSAN, araç sahibi olmak isteyenlere Temmuz ayı boyunca %1,29 faiz avantajıyla 70 bin TL’ye varan finansman desteği sunarken, NISSAN Yetkili Servisleri de tatile çıkacaklara motor içi, motor dışı ve motor olmak üzere ücretsiz kontrol hizmeti veriyor.

Qashqai, Temmuz ayı boyunca %1,29 faiz oranı ve 24 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar finansman desteği ile sunuluyor. Öte yandan, dünyanın en çok satan SUV modeli X-Trail ise Qashqai ile aynı vade ve faiz oranıyla birlikte 70 bin TL’ye kadar finansman desteğiyle satılıyor. Kampanya kapsamında X-Trail'in 7 koltuklu versiyonu da sadece 3.000TL farkla sunuluyor.

Ayrıca, NISSAN Türkiye düzenlediği çekiliş kampanyasıyla 27 Temmuz’a kadar NISSAN yetkili satış noktalarından QASHQAI veya X-TRAIL satın alan iki aileye Antalya’da, üç gece dört günlük 5 yıldızlı tatil fırsatı sunuyor. Her 100.000 TL için bir çekiliş hakkı kazanan talihliler, Eylül ayında Antalya’da dört kişilik aile tatili kazanma şansı elde ediyor.

ÇOK OKUNANLAR