GÜNDEM › Nissan'ın Tokyo listesi belli oldu

Nissan'ın Tokyo listesi belli oldu

30 Aralık 2014 / 23:08 Tokyo Otomobil Fuarı'nda gösterilecek otomobillerin listesinde sportif otomobiller dikkat çekiyor

Nissan'ın Tokyo listesi belli oldu

Nissan’ın Tokyo Otomobil Fuarı’nda göstereceği otomobiller belli oldu. Listenin başında markanın beğenilen modeli Juke’un kişiselleştirilebilme özelliğini ön plana çıkaran Juke Personalization konsepti yer alıyor. Sarı renkli crossover gövde çizgileri, siyah alaşım jantları, ön splitterı ve elden geçirilmiş kapı eşikleri ile dikkat çekiyor.

Listenin ikinci sırasında ülkemizde neredeyse hiç bilinmeyen e-NV200’ün sportifliği ön plana çıkarılmış versiyonu olan e-NV200 Sports Utility Gear konsepti yer alıyor.

Bu konsept otomobili Recaro koltuklar ve aerodinamik gövde kiti gibi performans parçalarını bünyesinde barındıran 370 NISMO takip ediyor. Listede dördüncü sırada ise elden geçirilmiş motor ve süspansiyonu, daha büyük frenleri, Recaro spor koltukları, yeniden ayarlanmış elektrikli direksiyonu ve makyajlı tasarımı ile Juke Nismo RS yer alıyor.

Juke Nismo RS’i ise yine performans parçaları, elden geçirilmiş motor ve süspansiyonları ve yüksek performanslı frenleri ile Micra NISMO S ve Note NISMO S takip ederken, selefinden daha hafif, daha aerodinamik ve daha verimli olan 2015 GT-R NISMO GT3 ise listenin sonunda yer alıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR