SEKTÖREL › Opel'de yeni bir dönem başlıyor!

Opel'de yeni bir dönem başlıyor!

12 Şubat 2021 / 02:15 Opel, yeni tasarım dilini ve yeni kurumsal kimliğini düzenlediği dijital lansman etkinliği ile tanıttı

Opel'de yeni bir dönem başlıyor!

Opel, yeni nesil modellerinde kullandığı yeni tasarım dilini ve yeni kurumsal kimliğini düzenlediği dijital lansman etkinliği ile tanıttı. Sade, yalın, modern tasarımı ve fazlalıklardan arındırılmış marka kimliğiyle dikkat çeken yeni Opel’in yollardaki ilk temsilcisi Crossland modeli oluyor. 

Opel’in tasarım felsefesindeki değişiklik, yeni modellerinde Vizör ve Pure Panel gibi sade öğeler ile temsil edilirken; marka kimliğinde ise daha keskin logo, yazı tipinde daha yalın karakterler ve markayı temsil eden çarpıcı sarı renk ile özdeşleştirilmiş. Opel markadaki bu yenilenmeyi, bir marka detoksu uygulaması olarak tanımlıyor. Pure Panel kokpit ile Opel kulanıcılarını, abartılı teknolojik arayüzlerden ve karmaşık butonlardan uzak, sürücü odaklı ve sadeleştirilmiş bir sürüş deneyimi bekliyor.

d07f266f9912993aae81adf2b6a468f2_1.jpg

Opel Vizör, markanın yeni modellerine daha geniş bir görünüm kazandırıyor. Opel'in“Şimşek” logosu keskin bir şekilde merkezde yer alıyor. Vizör tasarımı, 2020'ler boyunca diğer Opel modellerinde de kullanılacak ve markanın tasarım imzası olacak.

d07f266f9912993aae81adf2b6a468f2_0.jpg

Opel’in yeni kurumsal kimliğini değerlendiren Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, “Dünyamız değişiyor. Hayatlarımızı sadeleştirdiğimiz ve özümüze döndüğümüz bir dönem yaşıyoruz. Opel olarak biz de özümüze dönüp daha saf ve yalın bir marka oluyoruz, tamamen yenileniyoruz. Müşterilerimiz 2021’den itibaren daha modern bir Alman markası ile karşılaşıyor olacak. Artırdığımız müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini, yapılacak olan dijitalizasyon ve yenilenen marka kimliği yatırımlarıyla 2022 sonuna kadar tüm bayilerimizde devreye alacağız." dedi. 2021'e önemli hedeflerle girdiklerini vurgulayan Alpagut Girgin sözlerine şöyle devam etti; “Geçtiğimiz yıl uyguladığımız başarılı stratejilerin gerçek sonuçlarını; 50 bin adet üzerinde satış ve %6.6 pazar payı ile 2021 yılında taçlandıracağız. Bu sayede marka sıralamasını altıncı olarak tamamlamayı planlıyoruz." 

ÇOK OKUNANLAR