YENİ MODELLER › Opel'in kompakt SUV modeli makyajlandı

Opel'in kompakt SUV modeli makyajlandı

12 Haziran 2021 / 18:35 Grandland, makyajla birlikte "Opel Vizör" tasarımlı yeni bir yüze ve dijital kokpite kavuştu

Opel'in kompakt SUV modeli makyajlandı

Opel, yeni tasarım çizgisini model gamına yaymaya devam ediyor. Marka bu yeni tasarım çizgisinin önemli bir öğesi olan "Opel Vizör" isimli ön tasarımı SUV ailesinin üyeleriyle buluşturuyor. Yenilenen Crossland ile başlayan ve ilk kez yeni Mokka’da tam anlamıyla karşımıza çıkan yeni tasarım özellikleri, şimdi ise makyajlanan Grandland'e adapte edildi. Makyajla birlikte yeni dış tasarımın yanı sıra "Pure Panel" olarak adlandırılan dijital kokpite de kavuşan Grandland, sezgisel kumandalar ve yenilikçi teknolojilerle yollara çıkmaya hazırlanıyor.

97fc9d0df46e919461895838313e459d_0.jpg

Opel Grandland’ın iddialı tasarımı net ve düzgün çizgiler sunuyor. Ön bölüm "Opel Vizör" ile yepyeni bir görünüm sunarken, arka bölümdeki en dikkat çekici yenilik ise bagaj kapağının ortasına konumlandırılan model ismi oluyor. 

Gövde renginde tamponlar, yan paneller ile parlak siyah ve gümüş renkli gövde altı koruma kaplamaları da genel tasarımı tamamlayıcı özellikler olarak dikkat çekiyor. Yeni Grandland’de ayrıca, fotoğraflarda da görüldüğü gibi siyah renk tavan seçeneği de sunulacak.

97fc9d0df46e919461895838313e459d_1.jpg

Opel, birkaç hafta içerisinde yenilenen SUV modeli için yurt dışı satış fiyatlarını açıklayacak ve yeni Grandland’i siparişe açacak. Plug-in hybrid motor seçeneği de bulunan makyajlı Grandland, Almanya'daki Eisenach fabrikasında üretilecek ve Sonbahar aylarında yollara çıkacak.

ÇOK OKUNANLAR