SEKTÖREL › OTOMOL online hizmete de başladı...

OTOMOL online hizmete de başladı...

19 Haziran 2013 / 23:29 Kurumsal ikinci el otomotiv sektörünün yeni markası OTOMOL, internet ortamında da hizmet veriyor

OTOMOL online hizmete de başladı...
Kurumsal ikinci el otomotiv sektörüne tam hizmet anlayışı ve güvenilirlik ilkesiyle adım atan OTOMOL, araç alım-satımı yapmak isteyen müşterilerine marka ve model çeşitliliğini www.otomol.com adresinden de sunuyor. www.otomol.com adresinde şu anda 400’den fazla araç bulunurken, tüm Türkiye’de açılacak yeni Otomol satıcıları ile bu sayının iki katına çıkarılması planlanıyor. Sergilenen her aracın tüm detayları ve farklı açılardan görselleri online altyapıda yayınlanıyor.

OTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, günümüzde online erişimin her alanda olduğu gibi otomotiv sektöründe de son derece önemli olduğunun altını çizerek: “Tabii ki araçların showroom’larımızda görülmesi büyük önem taşıyor. Ancak müşterilerimizin karar vermesini ve fikir sahibi olmalarını kolaylaştırmak amacıyla online olan mobil showroom’umuz da çok önemli bir noktada bulunuyor. Kullanıcı dostu, ara yüzü sade ve basit olan uygulamamız sayesinde araçlarımızla ilgili gerçek parametrelere anında bir parmak dokunuşuyla ulaşabiliyorsunuz. İstediğiniz tüm kriterlere göre de kolaylıkla arama yapabiliyorsunuz,” diyor.

OTOMOL; ‘2. El Araç Alım-Satım’, ‘Araç Takas’, ‘Ekspertiz’, ‘Garanti’, ‘Kredi’, ‘Sigorta’, ‘Tescil’, ‘Aksesuar’ ve ‘Araç Görünüm Yenileme’ temel hizmetlerini tek noktada sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR