YENİ MODELLER › Peugeot şehirli crossover’ı 2008’i makyajladı

Peugeot şehirli crossover’ı 2008’i makyajladı

18 Şubat 2016 / 19:09 Makyajlanan model kozmetik değişiklikleri ve yeni motorları ile dikkat çekiyor

Peugeot şehirli crossover’ı 2008’i makyajladı

Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracağı makyajlı 2008 modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Markanın armasını bünyesinde barındıran yeni ızgarası, plastik gövde korumaları, elden geçirilmiş ızgarası ve yeniden tasarlanmış üç boyutlu desene sahip stopları ile makyajsız modelden farklı olduğunu dışa vuran yeni crossover, ayrıca yeni renk ve jant seçeneklerine de kavuşmuş.

Makyajsız araçtan çok farklı bir iç mekana sahip olmayan makyajlı 2008, Apple CarPlay destekli yedi inçlik dokunmatik ekrana sahip infotainment sistemi ile dikkat çekiyor. Peugeot yeni modelinin tüm detaylarını henüz açıklamamış olsa bile, aracın yüksek donanıma sahip versiyonlarının deri döşeme ve ışıklandırmaya sahip panoramik cam tavan ile birlikte satın alınabileceğini açıklıyor.

Fransız üretici yenilediği modelini de diğer modellerinde olduğu gibi GT Line versiyonu ile birlikte sunacağını ve bu versiyonun siyah krom ızgaraya, parlak siyah detaylara, parlak siyah 17 inçlik özel tasarımlı alaşım jantlara, alüminyum pedallara, kırmızı dikişlere ve Peugeot armalı paslanmaz çelik kapı eşiği plakalarına sahip olacağını bildiriyor. Makyajlı Peugeot 2008’in benzinli motor seçenekleri tamamı üç silindirli 82 bg’lik 1.2-litre hacimli Puretech atmosferik, 110 bg’lik Start&Stop teknolojisine sahip 1.2-litre hacimli turbo ve 130 bg’lik Start&Stop teknolojisine sahip 1.2-litre hacimli turbo motorlardan oluşuyor. Yenilenen crossover’ın dizel motor seçenekleri arasında ise güçleri 75 bg ile 120 bg arasında değişen dört farklı 1.6-litre hacimli turbo dizel motor yer alıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR