SEKTÖREL › Peugeot'dan iki yeni satış noktası...

Peugeot'dan iki yeni satış noktası...

31 Aralık 2011 / 14:04 Aralık ayında biri Edirne’de diğeri İstanbul’da olmak üzere iki yeni Peugeot yetkili satıcısı daha hizmete girdi

Peugeot'dan iki yeni satış noktası...
Peugeot’nun Aralık ayında iki yeni yetkili satıcısı faaliyete geçti. İnşaat sektörünün ardından otomotiv sektöründe de emin adımlarla ilerleyen Dumankaya Grubu, Peugeot bayiliği ile sektörde büyümeyi hedefliyor. 20 yıllık otomotiv sektörünün getirdiği deneyimle birlikte İstanbul Tuzla’da Peugeot binek ve hafif ticari araçların satış ile servis hizmetlerini çok daha kapsamlı bir şekilde verecek olan Peugeot Dumankaya, sahip olduğu 900 metrekare showroom, 900 metrekare mekanik servis ve 1500 metrekare kaporta, boya ve hasar servis alanı ile aktif satış ve filoda en iyi hizmeti vermek üzere faaliyete geçti.

Peugeot'nun diğer yeni yetkili satıcısı ise Edirne ili Keşan ilçesinde faaliyete geçti. 1994 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Kale Grup aynı zamanda madencilik, un ve tuğla imalatının yanısıra sigorta, lastik ve akaryakıt dağıtım bayiliklerini de yürütmekte. Kale Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'ye ait tesis, 1500 metrekare kapalı alan üzerinde Peugeot marka araçların satış ve servis hizmetlerini gerçekleştirecek.

Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Marc Bergeretti, “Şu an dünya ekonomisinde yaşanan daralmalara rağmen Peugeot olarak Türkiye pazarının potansiyeline güveniyoruz. 2011 yılında önceliğimiz hem satış hem de satış sonrası hizmetlerinde kaliteyi artırmak oldu. Bu doğrultuda müşteri memnuniyeti konusunda önemli ilerlemeler kaydettik. 2012 yılında da hem mevcut bayilerimiz, hem yeni bayilerimiz, hem de önümüzdeki yıl Peugeot ailesine katılacak olan yeni bayilerimiz ile Türkiye pazarında gelişmeye ve yenilikçi hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile yeni bayilerimize aramıza hoşgeldiniz diyorum.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR