SEKTÖREL › Pirelli'den tüketici bilgilendirme aktivitesi!

Pirelli'den tüketici bilgilendirme aktivitesi!

15 Aralık 2011 / 23:39 Pirelli, akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirdiği aktiviteyle kış lastiklerinin önemine dikkat çekiyor

Pirelli'den tüketici bilgilendirme aktivitesi!
Kış aylarında güvenli sürüşün öncelikli şartlarından birinin kış lastiği kullanımı olduğuna dikkatleri çeken Pirelli, akaryakıt istasyonlarında “Kışa Pit Stopla Başlayın” adında bir aktivite düzenliyor. Aktivite kapsamında İstanbul’daki birçok benzin istasyonunda tüketicilerin lastiklerinin diş derinliğini kontrol ederek yazın yaz, kışın kış lastiği kullanmanın önemini anlatan Pirelli, diş derinliği 3 mm’nin altına düşen lastiklerin ciddi tehlike unsuru taşıdığını tüketicilerle paylaşıyor. Pirelli’nin açıklamalarına göre diş derinliği 3 mm’nin altına düşmüş ve aşınmış lastikler sürüş güvenliği için yüksek öneme sahip fren mesafesi ve yol tutuş gibi özelliklerin etkisini azaltıyor, kazalara neden oluyor. Bu nedenle tüketicilere kış mevsiminin zorlu koşulları öncesi hazırlıklarını tamamlamalarını, kış lastiklerini taktırmalarını ve lastiklerinin diş derinliklerini kontrol ettirmelerini öneren Pirelli, aktivite kapsamında akaryakıt istasyonlarında diş derinliği ölçümü, kış lastikleri bilgilendirme ve kış kampanya bilgilendirme çalışmaları yürütüyor.

Pirelli’nin 1 ay boyunca 20 farklı noktada gerçekleştireceği aktivitede otomobil kullanıcıları anında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da yakalıyor. Pirelli’nin kış kampanyası, kış lastikleri ve kış lastiği kullanımı konularında www.pirelli.com.tr’den veya www.facebook/pirelliclub adreslerinden ayrıntılı bilgi sahibi olunabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR