
Genel
SEKTÖREL
› Pirelli'den tüketici bilgilendirme aktivitesi!
Pirelli'den tüketici bilgilendirme aktivitesi!
15 Aralık 2011 / 23:39 Pirelli, akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirdiği aktiviteyle kış lastiklerinin önemine dikkat çekiyor

Kış aylarında güvenli sürüşün öncelikli şartlarından birinin kış lastiği kullanımı olduğuna dikkatleri çeken Pirelli, akaryakıt istasyonlarında “Kışa Pit Stopla Başlayın” adında bir aktivite düzenliyor. Aktivite kapsamında İstanbul’daki birçok benzin istasyonunda tüketicilerin lastiklerinin diş derinliğini kontrol ederek yazın yaz, kışın kış lastiği kullanmanın önemini anlatan Pirelli, diş derinliği 3 mm’nin altına düşen lastiklerin ciddi tehlike unsuru taşıdığını tüketicilerle paylaşıyor. Pirelli’nin açıklamalarına göre diş derinliği 3 mm’nin altına düşmüş ve aşınmış lastikler sürüş güvenliği için yüksek öneme sahip fren mesafesi ve yol tutuş gibi özelliklerin etkisini azaltıyor, kazalara neden oluyor. Bu nedenle tüketicilere kış mevsiminin zorlu koşulları öncesi hazırlıklarını tamamlamalarını, kış lastiklerini taktırmalarını ve lastiklerinin diş derinliklerini kontrol ettirmelerini öneren Pirelli, aktivite kapsamında akaryakıt istasyonlarında diş derinliği ölçümü, kış lastikleri bilgilendirme ve kış kampanya bilgilendirme çalışmaları yürütüyor.
Pirelli’nin 1 ay boyunca 20 farklı noktada gerçekleştireceği aktivitede otomobil kullanıcıları anında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da yakalıyor. Pirelli’nin kış kampanyası, kış lastikleri ve kış lastiği kullanımı konularında www.pirelli.com.tr’den veya www.facebook/pirelliclub adreslerinden ayrıntılı bilgi sahibi olunabiliyor.
Pirelli’nin 1 ay boyunca 20 farklı noktada gerçekleştireceği aktivitede otomobil kullanıcıları anında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da yakalıyor. Pirelli’nin kış kampanyası, kış lastikleri ve kış lastiği kullanımı konularında www.pirelli.com.tr’den veya www.facebook/pirelliclub adreslerinden ayrıntılı bilgi sahibi olunabiliyor.
ÇOK OKUNANLAR
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS