SEKTÖREL › Porsche Taycan'da Apple Music sürprizi!

Porsche Taycan'da Apple Music sürprizi!

21 Ağustos 2019 / 13:21 Tamamen elektrikli Porsche Taycan, Apple Music uygulamasının entegre edildiği ilk otomobil oldu

Porsche Taycan'da Apple Music sürprizi!

Porsche, elektrikli modeli Taycan'da entegre müzik deneyimi sunmak üzere Apple Music ile güçlerini birleştirdi. Taycan’da yer alacak dokunmatik ekran sayesinde, Apple Music aboneleri, 50 milyondan fazla şarkıya, özel olarak hazırlanmış binlerce müzik listesine ve Beats 1 küresel canlı yayınlarına erişebilecek. Böylece Apple Music ilk kez bir otomobile tam olarak entegre edimiş olacak.

Porsche AG'nin Satış ve Pazarlama’dan sorumlu İcra Kurulu Üyesi Detlev von Platen konuyla ilgili şunları söyledi: “Porsche ve Apple Music markaları arasındaki iş birliği mükemmel bir uyum sağladı. Her iki marka da ortak değerleri olan kullanıcı deneyimi, gelişmiş mühendislik, tasarım ve yenilik konularında aynı tükenmez azme sahipler. Taycan ile birlikte yüksek performanslı spor otomobillerimize yenilikçi dijital eğlence teknolojilerini taşıyoruz.”

Porsche ve Apple Music arasındaki işbirliği sayesinde sürücüler, Taycan'da aşağıdaki özellik ve avantajların da tadını çıkarabilecek:

Porsche Sesli Asistan: Apple Music'te şarkı, albüm, şarkı listesi veya radyo istasyonu seçmek için özel Porsche ses kontrol sisteminin kullanımı.

Radyoda Keşfet, Apple Music'te Dinle: Radyo yayınında denk gelinen herhangi bir şarkıdan hareketle Apple Music'te kanal oluşturma.

Özel Müzik Listeleri: Porsche'nin özel olarak hazırladığı, sadece Apple Music'te yer alan müzik listelerine ulaşma.

ÇOK OKUNANLAR