SEKTÖREL › Qashqai Midnight Edition satışa sunuldu

Qashqai Midnight Edition satışa sunuldu

07 Aralık 2020 / 01:55 Nissan Qashqai'nin Midnight Edition versiyonu siyah renk tasarım detayları ve ek donanımlar sunuyor

Qashqai Midnight Edition satışa sunuldu

Nissan, bir dizi tasarım değişikliklerine ve ek donanımlara sahip olan Qashqai Midnight Edition'ı satışa sundu. Qashqai'nin Skypack donanımı baz alınarak geliştirilen bu yeni versiyon; siyah V-Motion ızgara, karartılmış farlar, 19 inçlik siyah alaşımlı jantlar, siyah tavan rayları, Alkantara koltuklar, siyah ayna kapakları, karartılmış stoplar, ön ve arka siyah ekler, siyah hava kanalı çerçeveleri, siyah tavan, siyah A sütunu döşemesi ve Midnight Edition kapı eşikleri gibi görsel değişikliklerle adına yakışır bir görünüm sunuyor.

Akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı, akıllı anahtar gibi birçok Nissan Intelligent Mobility özelliği sunan Qashqai Midnight Edition, 160 beygir gücünde 1.3 litrelik DIG-T motor seçeneğinde 364.900 TL, 115 beygir gücünde 1.5 dCi motora sahip dizel versiyonda ise 384.400 TL'lik fiyat etiketi taşıyor. Otomobilin her iki motor seçeneği de DCT şanzımanla sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR