SEKTÖREL › Renault, Master modelinin kısa şasili panelvan versiyonunu sundu

Renault, Master modelinin kısa şasili panelvan versiyonunu sundu

02 Haziran 2018 / 00:40 Renault, hafif ticari araç ürün yelpazesini zenginleştirmeye devam ediyor

Renault, Master modelinin kısa şasili panelvan versiyonunu sundu

Minibüs, kamyonet ve panelvan versiyonları bulunan Renault Master yeni bir gövde tipine daha kavuştu: Master kısa şasi panelvan. 8 ve 9 m3’lük alternatifleri olan kısa şasi Master Panelvan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçebilme gibi önemli bir özelliğe sahip. Yeni 130 beygirlik 2.3 dCi Euro 6 dizel motoru maksimum 320 Nm tork üreten Master Panelvan, 7,7 ve 7,8 litrelik  düşük tüketim değerleri sunuyor. Master Panelvan, sağlamlığı ve işlevselliği yansıtan tasarımının yanı sıra ferah ve konforlu bir kabine sahip.

Master Panelvan; ABS, Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Elektronik Denge Sistemi (ESP), Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Römork Savrulma Önleyici, Extended Grip (Yol Tutuş Desteği), Sürücü Hava Yastığı, darbe emici yan koruma barları,ön ve arka disk frenler gibi önemli güvenlik donanımlarını standart olarak sunuyor.

Master Panelvan standart sunulan zengin konfor donanım seçenekleri ile dikkat çekiyor. USB ve bluetooth bağlantılı radyo, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yol bilgisayarı, 180° açılır kanatlı arka kapı, 16’’ kapaklı metal jantlar ve stepne gibi donanımlar standart ekipmanlar arasında yer alıyor. Müşteriler ayrıca sis farı, hız sabitleyici, otomatik yanan far, yağmur sensörü, klima ve ön yolcu hava yastığı gibi opsiyonlar edinebiliyor.

Kısa şasi Renault Master Panelvan, 103.100 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR