
Renault, Megane’ın GT220 versiyonunu tanıttı
12 Şubat 2015 / 23:04 Fransız üreticinin 220 bg gücündeki yeni versiyonu, bütün gövde tipleri ile sunuluyor

Renault, Megane ürün gamının yeni özel bir versiyonu olan GT220 versiyonunu tanıttı. Hatchback, Coupe ve Sport Tourer gövde tipleri ile sunulan otomobil, Renaultsport tarafından geliştirilen şasiye, 18 inçlik Serdard alaşım jantlara, 320 mm’lik ön, 260 mm’lik arka disklere ve daha progresif bir servo asistan sistemine sahip.
Standart otomobillere kıyasla yeni bir ön tampona ve aerodinamik difüzöre sahip yeni bir arka tampona sahip olan Megane GT220’nin kaputunun altında 2-litre hacimli 16 valfli turboşarjl benzinli motor yer alıyor. 4750 d/d’de 220 bg güç ve 2400 d/d’de 340 Nm tork üreten otomobil ürettiği güç ve torku ön tekerleklerine 6-ileri manuel şanzıman üzerinden aktarıyor. Bu kombinasyon otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 7.6 sn’de tamamlarken maksimum 240 km/s’ye ulaşabiliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor