
Renault ve Dacia'dan servis kampanyası...
11 Kasım 2018 / 23:35 Kampanya 0-3 yaş arası binek ve hafif ticari tüm Renault ve Dacia modellerini kapsıyor

Renault ve Dacia modelleri için düzenlenen Kış Servis Kampanyası, 0-3 yaş arası binek ve hafif ticari araçları kapsıyor. 22 Aralık 2018 tarihine kadar Yetkili Servislerde geçerli kampanyada, mekanik ve ön cam onarımları, aksesuar paketleri ve Elf motor yağı yüzde 20 indirimli fiyatlarla sunuluyor.
Kampanya süresince Continental veya Pirelli marka lastik alımlarında serviste 100 TL indirim avantajı bulunuyor. 15 inç jant ve üzeri Bridgestone veya Lassa marka lastik alımlarında da 100 TL indirim sunulurken, 16 inç jant ve altı Michelin marka lastik alımlarında 120 TL, 17 inç jant ve üzeri alımlarda ise 180 TL indirim yer alıyor.
Renault ve Dacia müşterileri, kampanya dahilinde Maximum Kart ve World ödemelerinde artı 4 taksit avantajından da yararlanabiliyor.
-
Tamamen elektrikli yeni CLA Türkiye'de...
Görkemli bir lansmanla Türkiye pazarına giren elektrikli CLA, 4.690.000 TL'lik fiyat etiketi taşıyor
-
Mazda artık Doğan Trend Otomotiv'e emanet
Doğan Trend, Mazda ile hizmet anlaşması imzalayarak Türkiye’deki servis ağı yönetimini üstlendi
-
Toyota'nın geleceği Japonya'da sahne aldı
Toyota, Japonya Mobilite Fuarı’nda birçok konsept sergiledi. Corolla Concept de bunlar arasındaydı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS