YENİ MODELLER › Renault’dan Rusya pazarına özel Kaptur…

Renault’dan Rusya pazarına özel Kaptur…

30 Mart 2016 / 23:05 Fransız üretici, B-SUV segmenti temsilcisini Rusya pazarına özel olarak elden geçiriyor

Renault’dan Rusya pazarına özel Kaptur…

Renault, Rusya pazarına özel olarak geliştirdiği Kaptur modelini Moskova Otomobil Fuarı’nda gösterdi. Görsel açıdan ülkemizde de satışta yer alan Captur modeli ile neredeyse tamamen aynı olan yeni model, daha yüksek gövdeye, zor şartlarla daha iyi başa çıkacak süspansiyon sistemine ve dört tekerlekten çekiş sistemine kavuşmuş. Renault, Kaptur modelinin 20 derecelik yaklaşma ve 31 derecelik uzaklaşma açıları ile gerçek bir arazi aracı olduğunu iddia ediyor.

Büyük Renault amblemine sahip belirgin ızgarası ile tanıdık ön kısım C şeklindeki LED gündüz farları ile ülkemizde şu anda satışta yer alan Captur modelinden ayrılıyor. Daha ince farlara, kaslı kaputa ve plastik gövde kaplamalarına da sahip olan yeni model üç boyutlu desene sahip stopları ile de fark yaratıyor.

Fransız üretici Rusya için özel olarak geliştirdiği yeni modelinin teknik detayları hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmıyor, ancak otomobilin iç mekanı Renault’nun diğer modellerinde olduğu gibi standart olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, üç kollu deri direksiyon simidi, metalik detaylar gibi donanımlar ile birlikte sunuluyor. Renault zorlu kış şartlarına sahip olan ülke için otomobilde ön koltuk ısıtma, ısıtmalı ön cam ve uzaktan çalıştırma gibi donanımları ise opsiyonel olarak sunuyor.

Rusya’da önümüzdeki yaz satışa çıkacak olan yeni Renault Kaptur’un markanın Moskova fabrikasında üretileceği açıklanıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR