
SEAT Arona'ya Euro NCAP'den 5 yıldız...
16 Kasım 2017 / 17:27 Ateca, Leon ve Ibiza'nın ardından SEAT Arona da Euro NCAP güvenlik testlerinde 5 yıldız almayı başardı

SEAT Arona, Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız aldı. Güvenlik testlerinin her bölümünde başarılı sonuçlar elde eden Arona, özellikle yolcu ve yaya güvenliğindeki yüksek performansıyla dikkat çekti. Arona’nın sürüş asistanı sistemleri de yüksek not aldı: Acil Fren Destek Sistemi ve Ön Bölge Asistanı Sistemleri verimlilikleriyle öne çıktı. En yeni ABS ve ESC teknolojilerinin birlikte kullanıldığı otomobilde, özel sensörler sayesinde yalnızca diğer araçlar değil yayalar da tespit edilerek, hareketler buna göre belirleniyor.
SEAT Arona’nın ön ve arka koltuklarında aktif gergi sistemli ve yük sınırlayıcı emniyet kemerleri yer alıyor. Bu özellik, çocuk güvenliğine ilişkin en zorlu sınavlarda otomobile avantaj sağlıyor. Aktif gergi sistemi, yayanın gövde ve kalçasını saran kemerin çarpma anında gevşekliğini azaltarak hem yetişkinleri hem de çocukları en iyi şekilde koruyor. SEAT Arona’da arka koltuklardaki Isofix ve Top Tether sabitleme noktalarının yanı sıra hız sınırlayıcısı, arka koltukta üçüncü baş desteği, tüm koltuklarda emniyet kemeri uyarısı ve altı adet hava yastığı standart olarak sunuluyor.
SEAT Arona’da standart olarak sunulan güvenlik özellikleri arasında yokuş kalkış desteği, ikincil çarpışma freni, ön bölge asistanı ve yorgunluk tespit sistemi öne çıkıyor. Opsiyonel olarak da kör nokta tespit sistemi ve arka çapraz trafik uyarısı satın alınabiliyor.
-
Yeni A6 allroad'da PHEV sürprizi
Audi, beşinci nesil A6 allroad'u tanıttı. A6 allroad ilk kez şarj edilebilir hibrit seçeneğiyle sunulacak
-
Yeni Clio "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçildi
OGD tarafından düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının kazananı Renault Clio oldu
-
Citroën Berlingo artık Türkiye’de üretilecek
Berlingo’nun yerli üretim macerası 2026’nın üçüncü çeyreğinde Tofaş Fabrikası’nda başlayacak
-
Makyajlı Megane E-Tech son çeyrekte geliyor
Güncellenen model yeni bir görünüm, 500 kilometreye varan menzil ve gelişmiş teknolojiler sunuyor
-
Cadillac, Chevrolet ve GMC resmen Türkiye’de
TUROTO, Cadillac, Chevrolet ve GMC markalarının Türkiye’deki resmi distribütörü oldu
-
Yeni Dacia Spring geliyor...
Yeni Spring’in 2027 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor
-
Toyota’dan yapay zeka destekli dijital danışman
Otomotiv sektöründe bir ilke imza atan Toyota Türkiye, yapay zeka danışmanı Toya’yı devreye aldı.
-
Audi Concept C’ye 4 tasarım ödülü
Tamamen elektrikli Concept C, Audi’nin yeni tasarım anlayışını temsil ediyor
-
Mercedes-Benz, VLE'nin üretimine Başladı
Mercedes-Benz VLE'nin seri üretimi İspanya’daki Vitoria fabrikasında başladı
-
Skoda'nın elektriklideki zirvesi tanıtıldı
Skoda Peaq, 7 kişilik oturma düzeni, uzun menzili ve yeni nesil teknolojileriyle tanıtıldı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS