
SEAT Ibiza makyajlandı...
09 Mayıs 2015 / 18:32 Makyajlanan otomobil önümüzdeki sonbaharda satışa çıkacak

SEAT, 2015 Barselona Otomobil Fuarı’nda makyajladığı Ibiza modelini otomobil dünyasının beğenisine sundu. Makyaj operasyonu ile birlikte yeni LED gündüz farlarına sahip elden geçirilmiş farlar, yeni jant seçenekleri ve Ay Taşı Grisi ile Acı Kırmızı renklerine kavuşan Ibiza’daki kozmetik yeniliklerin pek fazla olmaması ise marka tarafından “otomobilin tasarımının günümüz şartlarına hâlâ uygun olması nedeniyle açıklanıyor. Otomobilin iç mekanındaki kısıtlı dokunuşlar ise direksiyon simidini, havalandırma çıkışlarını, orta konsolu ve infotainment sistemini kapsıyor.
Yeni Renk Paketleri ve çift renkli jant seçenekleri ile birlikte kişiselleştirilebilecek olan yeni Ibiza üç kapılı SC, beş kapılı hatchback, ST station wagon gövde seçenekleri ile birlikte sunulmaya devam ediliyor. Bunun yanı sıra otomobile çeşitli güvenlik ve sürücü yardım sistemleri ekleyen SEAT’ın yeni Ibiza’da yaptığı en büyük değişiklikler ise otomobilin kaputunun altında yer alıyor. VW Grubu’nun tanıdık 75 bg gücündeki üç silindirli 1-litre hacimli atmosferik motoru yenilenen otomobilde baz seçenek olarak sunulurken, bu motorun turboşarjlı versiyonlarının 95 bg’lik ve 110 bg’lik versiyonları da motor seçenekleri arasında yer alıyor. 150 bg güç ve 250 Nm tork üreten silindir kapatma teknolojisine sahip 1.4-litre hacimli TSI motor, motor seçenekleri arasında en güçlü motor olarak göze çarparken; SEAT makyajlı Ibiza ile birlikte 75 bg, 90 bg ve 105 bg gücündeki TDI dizel motor seçeneklerini sunmaya devam ediyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor