
Skoda Superb Euro NCAP’ten beş yıldız aldı
28 Haziran 2015 / 20:45 Bu sonuç ile birlikte Çek üreticinin bütün modelleri Euro NCAP'ten beş yıldız almayı başarmış oldu

Yeni Skoda Superb Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldız almayı başardı yıldızla ödüllendirildi. Yapılan testler, yeni Superb’in güvenliğinin tescillenmesini sağladı. Yeni Superb’in Euro NCAP testleriyle birlikte tüm Skoda ürün gamı yüksek güvenlik teknolojilerine sahip olduğunu göstermiş oldu.
Euro NCAP çarpışma testinde yeni Superb, yetişkin yolcu, çocuk, yaya koruması ve güvenlik ekipmanları kategorilerinin hepsinde üstün performans göstererek genel değerlendirmede beş yıldız elde etmeyi başardı.
Sonuçlar, yeni Superb’in güvenlik konusunda hiçbir taviz vermediğini gösteriyor. Sayısız güvenlik asistanlarının yanı sıra dokuz adete kadar çıkarılabilen hava yastığı, daha rijit gövde ve özel olarak optimize edilen çarpma noktaları mümkün olan en iyi korumayı sağlıyor.
Skoda Superb, aynı zamanda sınıfında daha önce standart olarak sunulmayan bir dizi yeni güvenlik asistanlarını sunuyor. Çarpışma Önleyici ve Elektronik Denge Kontrol Sistemi gibi standart donanımlar sayesinde sürücü ve yolcular tüm trafik şartlarında güvenle seyahat edebiliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni nesil limuzin: Mercedes-Benz VLE
Mercedes-Benz VLE, limuzin konforu ile MPV çok yönlülüğünü bir araya getiriyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS