SEKTÖREL › Subaru'ların Körfez çıkarması...

Subaru'ların Körfez çıkarması...

29 Mayıs 2013 / 11:31 Türkiye'nin en büyük Subaru fan sitesi Subaruimpreza.org, İzmit Körfez Pist’inde Subaru 'Track Day' organizasyonu düzenledi

Subaru'ların Körfez çıkarması...
Türkiyenin en büyük Subaru Fan sitesi Subaruimpreza.org, 35 Subaru marka otomobilin katıldığı ve en iyi zaman için yarışılan bir 'Track Day' organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyona katılan Subaru'ları taşıyan 3 tırın padok alanına girişi görsel bir şölen kıvamındaydı. Organizasyonda dereceye girenlere sırasıyla Pirelli Pzero lastik seti, Acıbadem Sigortadan 25.000 TL’lik ferdi kaza poliçesi, Ziebart’tan 890 TL’lik Gold Bakım paketi, Mutlu Performansdan Pilotti marka yarış ayakkabısı ve Motül’den motor yağı hediye edilirken 4,5 ve 6'ncı en iyi zamanı yapan katılımcılara ise Mutlu Akü'den 1 yıl süreli Hediye çeki, ilk 10’a giren otomobillere de Ziebart'tan bakım seti hediye edildi.

Zamana karşı mücedele edilen yarışta Türkiye'nin en hızlı Subaru'su 49 kapı numaralı Subaru STi ile 49 saniyelik derece yapan  Orhan Gül oldu. Subaru Türkiye’nin BRZ ile desteklediği Subaru Track Day’in bir sonraki tarihi Ekim ayı olacak.

ÇOK OKUNANLAR