SEKTÖREL › Toyota Corolla 2022'ye yeniliklerle giriyor

Toyota Corolla 2022'ye yeniliklerle giriyor

26 Aralık 2021 / 17:10 2022 model yılı için güncellenen Corolla'da bazı görsel yenilikler ve yeni teknolojiler yer alıyor

Toyota Corolla 2022'ye yeniliklerle giriyor

Toyota, en çok satan modeli Corolla'yı 2022 model yılı için güncelledi. Yeni model yılında da Vision, Dream, Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonlarıyla Türkiye yollarına çıkacak olan Corolla’nın X-Pack versiyonları, yeni tasarıma sahip 17 inç alüminyum jant seçenekleriyle daha şık bir görünüme sahip olacak. Corolla Sedan’ın Flame ve Flame X-Pack paketlerinde ise ambiyans aydınlatma özelliği ile kabinde daha zarif bir atmosfer elde edilmiş..

Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonlarında Akıllı Giriş ve Çalıştırma özelliğine ek güvenlik geliştirmeleri gelirken, tüm versiyonlarda kullanışlılığı artıracak şekilde yeni nesil USB-C tipi girişlere yer veriliyor.

Corolla Sedan’ın renk paleti de elden geçirilmiş. Yeni renk seçenekleri arasında Galaksi Beyazı ve Parlak Gümüş Gri renkleri bulunuyor. Corolla Sedan yeni model yılıyla birlikte segmentindeki iddialı konumunu daha da güçlendirecek.

ÇOK OKUNANLAR