YENİ MODELLER › Toyota Corolla'da iki yeni versiyon

Toyota Corolla'da iki yeni versiyon

26 Şubat 2019 / 02:38 Yeni Corolla versiyonlarından biri sportiflik meraklıları, diğeri ise macera tutkunları için hazırlandı

Toyota Corolla'da iki yeni versiyon

Toyota, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı Corolla GR Sport ve Corolla Trek versiyonlarıyla ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni Corolla GR Sport, fuarda yapılacak dünya lansmanıyla birlikte Yaris GR Sport’tan sonra Toyota’nın Avrupa’daki GR Sport ürün gamına katılacak ikinci model olacak.

061d7cefbf567cb7b8e84f6b746f9e87_1.jpg

Hatchback ve Touring Sports modellerinde kendi kendini şarj eden 1.8 veya 2.0 litrelik hibrit motorlarla sunulacak olan yeni Corolla GR Sport’un kendine has tasarım detayları bulunuyor. Koyu krom siyah yeni ön panjur, farklı tasarıma sahip yan eşikler ve arka difüzör yeni modelin sportifliğine katkı sağlayan detaylar arasında. Bu versiyonda aynı zamanda özel olarak tasarlanan 18 inçlik alaşım jantlar, koyu arka camlar, sis lambaları, LED farlar ve iki tonlu dinamik gri gövde rengi de yer alıyor.

Corolla GR Sport’un kabininde de modele özgü detaylar yer almakta. Otomobilde deri parçalara sahip siyah kumaş spor koltuklar ve opsiyonel olarak deri döşemeler tercih edilebiliyor. Direksiyon ve vites kolundaki siyah ve kırmızı dikişler ise sportif tasarımı daha da ileriye taşıyor. 

061d7cefbf567cb7b8e84f6b746f9e87_2.jpg

MACERA SEVENLER İÇİN COROLLA TREK

Toyota’nın Cenevre’de tanıtacağı diğer model ise, aktif yaşam tarzını sevenler ve outdoor maceralardan hoşlananlara hitap ediyor. Yeni Corolla TREK, Touring Sports modellerinde yine 1.8 veya 2.0 litre hibrit motor seçenekleri ile yer alacak. Corolla Trek, Trek bisikletleri ve Toyota arasındaki işbirliğinin bir ürünü olarak öne çıkacak. Bu birliktelik, iki markanın tamamlayıcı mobilite çözümlerini sunarken çevreye verdiği benzer değeri ortaya koymasını da sağlayacak. 

061d7cefbf567cb7b8e84f6b746f9e87_0.jpg

Toyota Cenevre’de ayrıca GR Supra, GR Supra GT4 konsepti, AWD-i teknolojisine sahip Prius ve yeni Aygo’nun iki özel versiyonunu da sergileyecek. 

ÇOK OKUNANLAR