YENİ MODELLER › Toyota Yaris artık çift renkli şekilde satın alınabiliyor

Toyota Yaris artık çift renkli şekilde satın alınabiliyor

23 Şubat 2016 / 14:37 Japon üreticinin B segmenti temsilcisi çift renkli versiyonları ile daha fazla dikkat çekmeyi hedefliyor

Toyota Yaris artık çift renkli şekilde satın alınabiliyor

Geniş iç mekanı ve eğlenceli multimedya çözümleri ile gençlerin ilgisini çekmeyi başaran ve Toyota mühendis ve tasarımcıları tarafından dinamik bir şehir otomobili olmak üzere geliştirilen Yaris, şimdi çift renkli versiyonları ile Türkiye yollarında. Toyota için 2016 model yılının ilk yeniliği olarak sunulan “X-Trend” opsiyonu ile Yaris ve Yaris Hybrid artık şehir içinde daha fazla dikkat çekmeyi hedefliyor. Yaris ve Yaris Hybrid X-Trend versiyonları, siyah metalik boyalı tavan, siyah metalik boyalı yan aynalar, ön farlara kadar uzanan siyah metalik şerit detaylarıyla birlikte üç dış renk seçeneği ile sunuluyor. Bu renk seçenekleri İnci beyazı, Barselona kırmızısı ve sofistike platinyum metalik renklerden oluşuyor.

Toyota’nın B segmentindeki iddiasını ortaya koyan, dinamik tasarımı ve güvenlik donanımlarıyla üst seviyede sürüş keyfi sunmayı amaçlayan Yaris, multimedya sistemi ve hibrit motor seçeneği ile üst seviyede teknolojileri sürücü ve yolcuları ile buluşturuyor.

Yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve CO2 salımı ile birleştireyi vaat eden Yaris, Toyota Optimal Drive teknolojisinin en son versiyonu ile birlikte geliyor. Toyota Yaris Türkiye’de 69 bg güç üreten 1-litre hacimli VVT-i benzinli, 99 bg güç üreten 1.33-litre hacimli Dual VVT-i benzinli ve 1.5-litre benzinli motoru ile elektrikli motorundan kombine olarak 100 bg güç elde eden Hybrid olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile birlikte satışta yer alıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR