KAMPANYALAR › Toyota'dan servis kampanyası

Toyota'dan servis kampanyası

14 Şubat 2012 / 20:59 Toyota, 13 Şubat-7 Mart tarihleri arasında geçerli olan 'Toyota Servis Günleri' kampanyasıyla avantajlar sunuyor

Toyota'dan servis kampanyası
Toyota'nın 13 Şubat-7 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampansı, model yılı gözetmeksizin tüm Toyota’ları kapsıyor.  “Toyota Servis Günleri” günleri boyunca Toyota kullanıcıları araçlarına fren sistemi, amortisör, aks körükleri, devir daim, V-kayışı, kabin hava filtresi, motor hava filtresi, aydınlatma ve sinyal sistemi, soğutma suyu, kalorifer ve silecek performansı kontrollerini içeren ücretsiz check-up yaptırabilecekler. Toyota sahiplerine bunun yanında periyodik bakım ve yağ değişimlerinde 1 litre Toyota Orijinal Motor Yağı da hediye olarak sunuluyor.  

“Toyota Servis Günleri” kapsamında Toyota Plazalar’da Varta akü alışverişi yapanlar yüzde 15’e varan indirimin sahibi oluyor. 4 adet lastik alımında Bridgestone ve Lassa’yı tercih eden Toyota kullanıcılarına da 50 TL’lik Migros çeki hediye ediliyor.

Axess’e özel 8 taksit
Kampanya kapsamında araç modeli ve model yılı farkı etmeksizin tüm Toyota sahiplerine, KDV dahil 250 TL ve üzeri mekanik servis harcamalarında,  Axess’e özel peşin fiyatına 8 taksitle ödeme imkanı da sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR