SEKTÖREL › Türkiye'nin ilk DS Store'u Ankara'da açıldı

Türkiye'nin ilk DS Store'u Ankara'da açıldı

14 Aralık 2015 / 12:15 PSA Grubu, DS'i artık premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırıyor...

Türkiye'nin ilk DS Store'u Ankara'da açıldı

PSA Grubu’nun niş marka olarak konumlandırdığı DS’in dünyada 12’nci, Türkiye’de ise ilk satış noktası, DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Arnaud Ribault ve Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ile ATO Eski Başkanı ve 24.Dönem Milletvekili Sinan Aygün’ün katılımıyla düzenlenen özel bir davetle açıldı. Ankara’nın iş ve cemiyet dünyasından önde gelen isimlerinin katıldığı davette, yenilikçilik ve öncülük değerlerini daha da ileriye taşıyan premium DSAutomobiles, PSA grubunun üçüncü markası olarak başkentlilerin beğenisine sunuldu.

PSA Grubu’nun premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS’indistribütörü olmaktan dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirten Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar açılış konuşmasında şunları söyledi:“Bayraktar Grubu olarak PSA Grubu ile 20 yıldır sürdürdüğümüz başarılı işbirliğimize,DS markası ile yeni bir boyut kazandırıyoruz.Grup, bir buçuk yıl önce, marka çatısı altında DS Automobiles’e ayrı bir kimlik, ayrı bir marka olarak yer verme kararı aldı. Biz de bu markayı Türkiye’de temsil etmeye başlamanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Bu yolculuğa da Cumhuriyetimizin kuruluş ve başlangıç yeri olan Başkentimiz Ankara’da bu güzel tesiste başlayacak olmaktan da ayrı bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.” Bayraktar,DS efsanesinin tarihçesinin bundan 60 yıl öncesine dayandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “6 Ekim 1955’te Fransa Grand Palais'te görücüye çıkan ilk DS, Avant-Garde gövde tasarımı ile büyük beğeni kazanmıştı. Lanse edildiği ilk gün yaklaşık 12.000 adet DS19 modeli satılmış, bunu takip eden 10 gün içinde ise 80.000 adetlik kesin sipariş alınmıştı. DS’in başarısı uzun yıllar boyunca devam etti. 70’li yıllarda üretimine son verilen DS, yaklaşık 45 yıl sonra yeniden doğdu. Premium Fransız geleneğinin otomobil sektöründeki temsilcisi görevini üstlenen DS, 1 Haziran 2014 tarihinde resmi olarak ayrı bir marka haline geldi. 1955 yılındaki efsanevi DS modelinden miras alınan “Avant-Garde ruh” bugün burada gördüğünüz yeni modellere aktarıldı. DS’in DNA’sında, geçmişten miras kalan Avant-Garde ruhun yanısıra; mükemmellik, yenilikçilik ve teknoloji yatıyor. Markayı, süregelmiş geleneksel kodları, yeni ve heyecanlı deneyimler yaşatmak için yıkan ve müşteri beklentilerinin ötesine geçen bir marka olarak tanımlayabilirim.”

İkinci DS Store İstanbul’da açılacak

DS Store Ankara’nın Markanın dünyada 12’inci,Türkiye’deki ilk noktası olduğunu belirten Bayraktar; Ankara’dan sonra ikinci DS Store’un yeni yılda İstanbul’da olacağını ve takip eden dönemlerde de markayı diğer DS Store’larda müşterileriyle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Paris atmosferi DS Store’da…

Fransız tarzı modern ve rafine bir tasarıma sahip olan DS Store Ankara,markanın avant-garde ruhundan izler taşıyor. Toplam 5.900 m2 büyüklüğündeki Bayraktar Otomotiv Ankara’da yer alan DS Store Ankara, müşterilere DS deneyimini yaşama imkânı sunuyor. Paris’in moda dünyasından kesitler sunan fotoğraflarla dekore edilmiş elit tasarıma sahip showroom’da tüm DS Store’larda olduğu gibi, DS’ler otomobilseverlerin konforlu bir şekilde inceleyebilmesi için rahat bir atmosfer içinde sunulmuş.

DS Foto Galeri Tüm DS Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR