YENİ MODELLER › VW Golf makyajlandı!

VW Golf makyajlandı!

11 Kasım 2016 / 17:05 Makyajlanan otomobil yeni 1.5-litre hacimli TSI Evo motor seçeneği ile dikkat çekiyor

VW Golf makyajlandı!

Volkswagen, makyajladığı kült modeli Golf’ün üzerindeki örtüyü kaldırdı. Makyaj operasyonu ile birlikte yeniden tasarlanmış yeni tamamen LED farları bünyesinde barındıran yeni bir ön kısım ile LED deseni değiştirilerek markanın ürettiği diğer modeller ile benzer bir deseni yakalayan stoplara ev sahipliği yapan yenilenmiş bir arka kısma sahip olan otomobildeki daha büyük değişiklikler ise otomobilin derisinin altında yatıyor.

1.4-litre hacimli TSI turbo benzinli motor seçeneğini emekliliğe ayıran Alman üretici, bu motorun yerine yeni 1.5-litre hacimli, Aktif Silindir Kapatma Teknolojili (ACT) TSI Evo motor seçeneğini müşterilerin beğenisine sunuyor. 130 bg ve 250 bg’lik iki farklı güç seçeneğine sahip olacak olan bu motorun, yerine geçtiği motora kıyasla yaklaşık yüzde 10 daha tutumlu olduğu açıklanıyor. Bu motor seçeneğinin yanı sıra GTI ve GTI Performance versiyonlarının güçlerini 10 bg artıran Alman üretici, genellikle yüksek tork üreten motora sahip araçlar ile eşlediği 6-ileri DSG çift kavramalı otomatik şanzımanın ise yerini yeni geliştirilen ve daha tutumlu hale getirilen 7-ileri DSG çift kavramalı şanzımana bırakacağını açıklıyor.

İç mekanda VW Grubu’nun pek çok diğer üyesinde yer alan 12.3 inçlik dijital gösterge paneline kavuşan makyajlı Golf’ün ön konsolunun ortasında yer alan 9.2 inçlik yeni infotainment sistemi ekranı da gözlerden kaçmıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR