
VW’den Almanya’ya özel Polo Lounge versiyonu...
05 Ocak 2015 / 18:41 Özel versiyon, küçük tasarım detayları ve yüksek standart donanımlar ile birlikte sunuluyor

Volkswagen, Almanya’da Polo’nun yeni, özel Lounge versiyonunu satışa sundu. Standart otomobile göre küçük tasarım detaylarına ve yüksek standart donanıma sahip olan otomobilin dış tasarımındaki değişiklikler karartılmış stoplar ve arka camlar, parlak siyah radyatör ızgarası, “Lounge” armaları ve yeni tasarıma sahip 15 inçlik jantlar olarak göze çarpıyor.
Özel versiyon iç mekanda ise sürücüsüne hız sabitleyici, yağmur sensörü, otomatik klima, otomatik kararan iç dikiz aynası, altı hoparlörlü infotainment sistemi ve “eve dönüş” far fonksiyonunu sunuyor. Alman üretici özel Lounge versiyonunda dört farklı benzinli ve üç farklı TDI dizel motor sunuyor. Baz motor seçeneği olan ve 5-ileri manuel şanzıman ile eşlenen 1-litre benzinli benzinli motor seçeneğine sahip otomobilin fiyatı 15.200 euro’dan başlarken, Polo motor gamının zirvesinde yer alan ve 7-ileri DSG şanzıman ile eşlenen 90 bg’lik TDI dizel motorlu Polo Lounge 20.375 euro’luk fiyat etiketine sahip oluyor.
Volkswagen Türkiye’nin bu özel versiyonu ülkemize getirip getirmeyeceği hakkında ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
%100 elektrikli Grande Panda satışa sunuldu
FIAT Grande Panda, elektrikli motoru, ikonik tasarımı ve sürdürülebilir yaklaşımıyla yollarımıza çıktı
-
Toyota, marka değerinde 22 yıldır zirvede
Toyota, nterbrand’in raporuna göre üst üste 22’nci kez dünyanın en değerli otomotiv markası seçildi
-
İngilizler JAECOO 7'yi sevdi
JAECOO 7, Eylül ayındaki 6.489 adetlik satışla İngiltere pazarında dördüncü sıraya yerleşti
-
Zamansız zarafet teknolojiyle buluştu
Mercedes-Benz, markanın mirasını geleceğe taşıyan konsept modeli Vision Iconic'i tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS