
WRX’in hatchback versiyonu üretilebilir
07 Nisan 2014 / 15:30 Subaru WRX projesinin başı Masuo Takatsu hatchback versiyondan vazgeçilmediğini açıkladı

Subaru, WRX modelini ortaya çıkarttığın otomobilin hatchback versiyona sahip olup olmayacağı henüz belli değildi, ancak konu yavaş yavaş aydınlanmaya başladı.
WRX projesinin genel menajeri Masuo Takatsu otomobilin hatchback versiyonunun üretilmesinin hâlâ gündemde olduğunu söyledi. Japon üreticinin bu versiyondan vazgeçmeme nedeninin Amerika’da satılan eski WRX’lerin yarısının hatchback gövdeye sahip olması olduğu düşünülüyor. ABD’nin yanı sıra, Japonya ve Avustralya da ana hedefler arasında. Bu modelin ilk günden üretilmemesinin sebebinin ise mühendislik kaynaklarının kısıtlı olması ve WRX STI’ın otomatik şanzımana sahip olmaması olarak gösteriliyor.
Yeni WRX’in Impreza hatchback platformunun üzerinde yer aldığını düşünürsek, hatchback gövdeye sahip beş kapılı WRX’i üretmenin o kadar zor olmayacağını söyleyebiliriz. Otomobilin üretimine yeşil ışık yakılıp yakılmayacağı ise henüz belli değil.
-
Hyundai'nin dev elektriklisi Türkiye'de...
E-SUV segmentindeki IONIQ 9, geniş ve pratik kabini, özgün tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkıyor
-
Toyota C-HR'a GR SPORT dokunuşu
Toyota, CH-R modelinin sportif detaylara sahip GR SPORT versiyonunu Türkiye’de satışa sundu
-
Yeni Audi Q3 satışa sunuldu
Audi, kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Q3’ü tamamen yenileyerek Türkiye’de satışa sundu
-
Yeni Toyota Hilux'ta elektrik sürprizi
Yeni Hilux, dizel, benzinli, 48V hibrit, elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli versiyonlara sahip olacak
-
BYD Türkiye’de ilk SEALION 7 teslimatını gerçekleştirdi
Markanın global Başkan Yardımcısı Stella Li, Türkiye’deki ilk SEALION 7’nin anahtarını bizzat teslim etti









































FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS