SEKTÖREL › X-Class etkinlikleri yeni yılda da devam ediyor...

X-Class etkinlikleri yeni yılda da devam ediyor...

12 Ocak 2019 / 17:18 X-Class, İstanbul ve Erzurum’daki etkinliklerle müşterileriyle buluşmaya devam ediyor

X-Class etkinlikleri yeni yılda da devam ediyor...

Mercedes-Benz X-Class’ın yeni V6 motor seçeneği özel etkinliklerle meraklıları ile buluşuyor. X-Class'ın yeni yıldaki ilk etkinlikleri İstanbul Karaköy’de 12 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Mercedes-Benz X-Class Big Boyz Coffee Workshop ve yeni sezon kapsamında Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’deki test etkinlikleri olacak.

Aralık 2018’de Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’deki “X-Class Winter Season Opening” ile başlayan etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Sway Hotel’deki Mercedes-Benz X-Class test sürüş etkinlikleri haftada 2 gün olarak gerçekleşirken; sömestr döneminde ilgilenenlere her gün aracı deneyimleme fırsatı da sunuluyor. Sway Hotel’de ayrıca konukların büyük ilgisini çeken X-Class temalı özel bir süit oda da bulunuyor.

Mercedes-Benz X-Class'ın diğer etkinliği ise Karaköy'de yapılıyor. Karaköy’deki Federal Coffee’nin ev sahipliğinde, Sam Çeviköz’ün anlatımı ile düzenlenecek workshop’ta kahve hakkında genel bilgiler, çiftlikler, iklim ve toprak koşullarının kahve çekirdeğine etkileri, kavurma, öğütme ve harmanlamanın kahve çekirdeğine etkileri, üçüncü nesil demleme metotlarının uygulanması, kahve çekirdeğini yakından tanıma, aromalar ile ilgili genel bilgiler verilecek. Big Boyz Coffee Workshop’ta Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın merakla beklenen aracı Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC, grafiti sanatçısı Highhero tarafından boyanacak. X-Class’ın yükleme alanında ise otomotiv yedek parçalarından yapılan müzik aletleri ile Emre Günay özel bir gösteri gerçekleştirecek.

ÇOK OKUNANLAR