GÜNDEM › Yeni Disco Türkiye'de

Yeni Disco Türkiye'de

18 Mart 2017 / 16:01 Land Rover Discovery, 5'inci nesliyle Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni Disco Türkiye'de

5. nesil Discovery 2.0lt Ingenium dizel motor seçeneği ve 113.500 Euro’dan başlayan fiyatlar ile Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcıları’nda yerini alıyor.

Land Rover’da gerçekleşen ürün yenilikleri markanın uzun bir süredir ciddi bir değişim sürecinde olduğunun göstergesi. Son olarak Discovery modelinde gerçekleşen yenilikler de bu yeni süreç hakkında önemli ipuçları veriyor.

Discovery, 27 yılın ardından tarihindeki en büyük değişimi yaşıyor. İç ve dış tasarım açısından çok önemli değişimler geçiren Discovery çok yönlülük ve kullanışlılık gibi temel değerlerden de vazgeçmek istemiyor.

Land Rover tarafından geliştirilen Ingenium 2,0 dizel motor, 180 bg ve 240  bg alternatifleri ile önemli bir oyuncu olacak. 3.0 lt motor hacmine sahip araçlar da özel sipariş üzerine getirilebilecek. 

Yeni Discovery çok iyi bir Off-Road kabiliyeti ve buna hizmet eden birçok teknolojiyi bulunduruyor.  “Havalı Süspansiyon Sistemi”, “TwinSpeed Transfer Box” ve “Terrain Response 2” teknolojileri sayesinde tüm arazi koşullarına sorunsuzca uyum sağlandığı belirtiliyor.

ÇOK OKUNANLAR