YENİ MODELLER › Yeni G'nin kabin görselleri yayınlandı

Yeni G'nin kabin görselleri yayınlandı

14 Aralık 2017 / 02:26 G-serisi, yeni neslinde daha modern ve teknolojik bir kabine sahip olacak

Yeni G'nin kabin görselleri yayınlandı

Mercedes-Benz tıpkı yeni A-serisi gibi, yeni nesil G-serisinin de ilk önce kabin görsellerini yayınladı. Dış tasarımı gizemini hala koruyan yeni nesil G'nin kabini daha önce hiç olmadığı kadar teknolojik bir yapıya sahip. Ön konsolda dik tasarım formunu korumaya devam eden G-serisi, bununla birlikte daha kaliteli malzemelere ve diğer yeni nesil Mercedes-Benz modellerinde gördüğümüz bazı teknolojilere ev sahipliği yapıyor.

1db0b204b8da60cc89580951e264da40_0.jpg Yeni G-serisinin kabininde göze çarpan ilk detay yeni dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı oluyor. 12.3 inçlik iki adet ekrandan oluşan bu panel, E-serisi ve S-serisi gibi Mercedes-Benz modellerinden tanıdık gelirken, G-serisine ise adeta çağ atlanıyor. Üç kollu yeni direksiyon simidi, daha ergonomik olan yeni koltuklar, konsol kenarlarında ve çekiş sistemi kumandalarının iki yanında bulunan yuvarlak hava menfezleri ile orta konsolun alt bölümündeki bardaklıklar ise yeni G-serisi kabininde göze çarpan diğer yenilikler arasında bulunuyor.

G-serisinin kabini ayrıca konfor ve hacim açısından da iyileştirilmiş. Formundan dolayı her zaman çok iyi bir baş mesafesi sunan otomobilin yeni nesille birlikte diz mesafeleri de arttırılmış. Arkadaki diz mesafesi 15 cm artarken, omuz mesafeleri de iyileştirilmiş. Arka koltukların daha iyi bir diz mesafesi için geriye alınmış olmasının, bagaj hacmini biraz azalttığı belirtiliyor. Yeni G-serisinin sürüş konforunda da önemli iyileşmeler olacağı açıklanmakta.

ceeffa7e21f809c5fecd43804f64fac6_0.jpg

ÇOK OKUNANLAR