SEKTÖREL › Yeni Hyundai i30'a tasarım ödülü

Yeni Hyundai i30'a tasarım ödülü

14 Mayıs 2017 / 15:53 Yeni i30, IF Design ve Pin Up'ın ardından Red Dot tarafından da tasarım ödülüne layık görüldü

Yeni Hyundai i30'a tasarım ödülü

Hyundai'nin geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu yeni i30 modeli, Ocak ayında aldığı Pin Up ve IF Design Tasarım Ödülü’lerinden sonra Red Dot Design organizasyonunda başka bir tasarım ödülünün sahibi daha oldu.

Hyundai, gelişen tasarım felsefesi ve çeşitli modelleriyle, üst üste dördüncü yıl kazandığı bu ödül sayesinde, hem marka imajını hem de bilinirliğini artırmış oluyor. Hyundai i30 ile birlikte markanın Azera modeli de 'Ürün Tasarımı' kategorisinde ödül almayı başardı.

Dünyanın en saygın tasarım araştırma ve değerlendirme organizasyonlarından biri olan Red Dot Ödülleri, uluslararası tasarım ödüllerinin en prestijlileri arasında yer alıyor. Kuruluş, her yıl piyasaya çıkan yeni tasarımları belirlemek ve değerlendirmek için çeşitli kategorilerdeki ürünleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Bu yıl 21 uluslararası tasarım uzmanı, profesör ve gazeteciden oluşan jüri üyesi, 50’den fazla ülkeden 5000’i aşkın yeni ürünün tasarımlarını mercek altına aldı. Hyundai, 2014 yılında i10 ve Genesis, 2015'te i20 ve Sonata ve 2016'da da IONIQ ile en iyi tasarım ödüllerinin sahibi olmuştu.

ÇOK OKUNANLAR