SEKTÖREL › Yeni Juke'a Euro NCAP'ten ödül!

Yeni Juke'a Euro NCAP'ten ödül!

31 Aralık 2019 / 13:34 Yeni NISSAN Juke, Euro NCAP tarafından en güvenli küçük SUV modeli seçildi

Yeni Juke'a Euro NCAP'ten ödül!

Henüz ülkemizde satışa sunulmayan yeni NISSAN Juke, sahip olduğu güvenlik teknolojileri sayesinde küçük SUV segmentinin en güvenli otomobili seçildi. Juke, Euro NCAP tarafından yapılan çocuk ve yetişkin koruma testlerinde gösterdiği performansla da ödüle layık görüldü.

Bisikletli ve yaya koruma testlerinde %81’lik başarı gösteren yeni JUKE, sahip olduğu Bisiklet ve Yaya Tanımalı Akıllı Acil Durum Frenleme Sistemi, Akıllı Hız Yardım Sistemi, Trafik İşaret Tanıma Sistemi, Akıllı Şerit Müdahale Sistemi, Arka Trafik Geçiş Alarmı ve Kör Nokta Müdahale Sistemi ile dikkat çekiyor. Kör Nokta Müdahale Sistemi, aracın kör noktasında başka bir araç bulunduğunda, şerit içinde konum değiştirerek ekstra güvenlik sunuyor. Kör Nokta Müdahalesi ile JUKE, yan şeritteki diğer sürücü tarafından görülmediğinde bunu algılıyor ve kendi şeridine çekilerek tehlikeden uzaklaşıyor. Arka Çapraz Trafik Uyarısı de park yerinden geri geri çıkarken çarpışmaları önlüyor.

3b3f18db0a07d0df2030ef577dfb48f6_0.jpg

Yeni Juke, NISSAN Akıllı Hareketlilik teknolojileri sayesinde %73’lük bir oranla yüksek puan almayı başardı. Akıllı teknolojileri içeren kapsamlı bir paket ile Juke'da gelişmiş sürüş yardımını içeren NISSAN ProPILOT özelliği de sunuluyor. Bu özellik sürüş sırasında diğer araçlarla olan güvenli mesafeyi koruyarak Juke'u şeritte tutuyor.

ÇOK OKUNANLAR