YENİ MODELLER › Yeni Mazda CX-3 ve MX-5 Autoshow’da sergileniyor

Yeni Mazda CX-3 ve MX-5 Autoshow’da sergileniyor

23 Mayıs 2015 / 15:08 Mazda, İstanbul Autoshow’da SKYACTIV teknolojisine sahip en yeni modellerini sergiliyor

Yeni Mazda CX-3 ve MX-5 Autoshow’da sergileniyor

Mazda’nın en yeni modeli CX-3, Japon üreticinin standının yıldızı olarak dikkat çekiyor. 1.5-litre hacimli SKY-D dizel motora sahip yeni CX-3 ülkemizde manuel ve otomatik vites seçeneklerinin yanı sıra, 4x2 ve 4x4 aktarma seçenekleri ile de sunuluyor. Fuarda konuşan Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, “Fuarda bizleri en çok heyecanlandıran, SUV modelimiz CX-3’ün Autoshow’da Türkiye prömiyerini gerçekleştirebilmemiz. Kompakt crossover Mazda CX-3, benzersiz ve şık Kodo tasarımı ile ödüllü SKYACTIV Teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. Modelimiz olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerlerine sahip. Lansmana özel olarak 4x2 düz vites modelimizi 75.800 TL’den ve 4x4 otomatik vites modelimizi ise 83.500 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuyoruz.” şeklinde konuşarak yeni modelin fiyatlarını açıkladı.

Mazda’nın roadster’ı yeni Mazda MX-5 de Japon üreticinin İstanbul Autoshow standındaki yerini aldı. Mazda’nın ikon haline gelmiş iki kişilik otomobilinin dördüncü nesli olan bu model, Mazda araçlarının mühendislik felsefesi olan sürüş keyfini bünyesinde barındırıyor. İlk neslinden itibaren MX-5’i tanımlayan Jinba Ittai (“sürücü ve aracın tek vucüt olması”) eğlence unsurunu barındıran yeni model en son aktif güvenlik ve bağlantı teknolojisine de sahip.

Mazda Autoshow’da, Türkiye’de sergilediği modelleri yeni CX-3, yeni MX-5, Mazda6, CX-5 ve Mazda3’ü otomobil tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR