YENİ MODELLER › Yeni Mitsubishi Outlander Türkiye'de...

Yeni Mitsubishi Outlander Türkiye'de...

19 Ekim 2013 / 14:56 Mitsubishi'nin tamamen yenilediği Outlander modeli, Türkiye pazarına sunuldu

Yeni Mitsubishi Outlander Türkiye'de...

Yeni Mitsubishi Outlander’ın Türkiye satışlarına Ekim ayında başlandı. 150 bg gücünde 2.0 litrelik MIVEC benzinli motor ve CVT şanzımanla sunulan yeni Outlander, “Auto Stop&Go” teknolojisine de sahip. Ortalama yakıt tüketimi 6.7 lt/100 km olarak verilen araç, elektronik kontrollü 4 çeker sistemiyle donatılmış. Outlander’da eco, auto ve lock olmak üzere üç sürüş modu bulunuyor.

EuroNCAP’den 5 yıldız alan ve "Safety Assist" değerlendirmesinde %100 alan sınıfındaki tek model olan yeni Outlander, Japonya NCAP’teyse en güvenli araç ödülünü aldı.

Instyle donanım paketiyle sunulan Outlander'da; ASTC, 7 hava yastığı, HSA (Yokuş kalkış destek), üçüncü sıra koltuklar, geri görüş kameralı dokunmatik geniş ekran, 9 hoparlörlü 710W Rockford Fosgate müzik sistemi, sunroof, 18" alaşımlı jantlar, çift bölgeli dijital klima, xenon farlar&far yıkama, ısıtmalı deri koltuklar (siyah ve bej seçenekli), anahtarsız giriş ve çalıştırma (start/stop), Bluetooth, elektrikli açılır/kapanır bagaj kapağı, hız sabitleyici gibi özellikler standart olarak yer alıyor. Outlander’ın tavsiye edilen perakende satış fiyatıysa 111.950 TL olarak veriliyor.

ÇOK OKUNANLAR