YENİ MODELLER › Yeni Nissan Navara’nın tanıtımı yapıldı

Yeni Nissan Navara’nın tanıtımı yapıldı

12 Haziran 2014 / 17:57 Tamamen yenilenen model daha rafine ve uysal bir görünüme kavuşmuş

Yeni Nissan Navara’nın tanıtımı yapıldı

Nissan Navara tamamen yenilendi ve markanın karakteristik V-motion ızgarası ve krom detayları ile birlikte daha rafine bir görünüme kavuştu. Aynı zamanda LED gündüz farlarına sahip farlara ve yeni renklere kavuşan aracın iç mekanında da pek çok yenilik mevcut.

Daha iyi materallere ve gösterge panelinde alüminyumu andıran dokunuşlara kavuşan yeni Navara’nın kabininde ayrıca içerisinde pusula, navigasyon, radyo ve tüketim verisi bilgilerini barındıran yüksek çözünürlüklü TFT ekrana yer verilmiş.

Nissan mühendisleri aracın daha iyi bir sürüşe kavuşması amacıyla araçta ayrıca elden geçirilmiş yüksek güçlü şasiye ve süspansiyonlara yer vermiş. Navara’nın dönüş çapı da aracın şehir içi kullanımını kolaylaştırmak amacıyla azaltılmış.

163 bg ve 190 bg’lik iki farklı versiyona sahip 2.5-litrelik dört silindirli DOHC dizel motor ve 2.5-liitrelik benzinli motor olmak üzere üç farklı motor seçeneğine sahip olan 2015 Nissan Navara’nın bütün motor seçenekleri 6-ileri manuel veya 7-ileri otomatik şanzıman ile eşlenebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR