YENİ MODELLER › Yeni Peugeot 508'den ilk detaylar...

Yeni Peugeot 508'den ilk detaylar...

21 Şubat 2018 / 10:14 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan yeni 508'in ilk görselleri ortaya çıktı

Yeni Peugeot 508'den ilk detaylar...

Peugeot'nun D-segmenti sedan modeli 508'in yeni nesli Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Teknik detayları henüz açıklanmayan otomobil, markanın yeni tasarım çizgisine uygun bir ön tasarım sunarken, farlardan aşağıya doğru uzanan yay şekilli gündüz farları ise bu bölümdeki en dikkat çekici tasarım detayı olarak karşımıza çıkıyor.

Coupe tarzında bir forma sahip olan yeni 508, GT versiyonlarında son derece sportif bir tasarım sunacak gibi görünüyor. Bu versiyonda ayrıca iri jantlara ve parlak siyah detaylara da yer verilmiş. Otomobilin stop grubunda ise üç parçalı bir yapı mevcut.

Ortaya çıkan ilk görsellerden yeni 508'in lüks bir kabine sahip olacağı görülüyor. Peugeot'nun 3008 ve 5008 gibi yeni nesil modellerinde gördüğümüz i-Cockpit mimarisi yeni 508'de de karşımıza çıkıyor. Ahşap ve deri kaplamalarla döşenen kabin ayrıca ambiyans aydınlatmalarıyla da son derece şık bir tasarıma sahip.

Yeni 508'in motor seçenekleri ise henüz açıklanmış değil. Ancak 1.5 ve 2.0 litrelik BlueHDI dizellerin ve 300 beygirden daha güçlü bir hibrit versiyonun seçenekler arasında olabileceği konuşuluyor.

ÇOK OKUNANLAR