SEKTÖREL › Yeni Suzuki Swift Türkiye'de...

Yeni Suzuki Swift Türkiye'de...

15 Aralık 2018 / 00:58 Suzuki, Jimny'nin ardından yeni Swift'i de Türkiye pazarında satışa sundu

Yeni Suzuki Swift Türkiye'de...

Suzuki’nin küçük sınıftaki modeli Swift'in yeni nesli satışa sunuldu. Çift renkli karoser seçeneği ve dik bir şekilde yükselen A sütunuyla sportif bir görünüm sunann Swift, 1.2 litrelik 90 bg gücünde Dualjet benzinli motora sahip. Swift, GL donanım seçeneği ve 5 ileri manuel vitesli şanzımanı ile lansman dönemine özel 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Otomobilin GLX donanım seçeneği ve değişken oranlı tam otomatik CVT şanzımanlı versiyonu ise lansmana özel 106.500 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

0’dan 100 km/s hıza 11,9 saniyede ulaşan (CVT: 11.0 sn) Swift, maksimum 180 km/s hıza ulaşabiliyor. Otomobilin manuel vitesli versiyonu 100 km’de ortalama 4,7 litrelik yakıt tüketim değeri sunuyor. Gelişmiş süspansiyon sistemiyle yüksek tutunma kabiliyetine sahip olduğu açıklanan Swift'in değişken oranlı direksiyon sistemi sayesinde özellikle virajlarda çok daha direkt yönlendirmeye olanak tanıdığı da iddialar arasında.

7d48a97317e5fb44d19e54a33216dddf_0.jpg

Yeni Swift’in iç mekanında 9 inç büyüklüğündeki dokunmatik multimedya sistemi ön plana çıkıyor. İrili ufaklı eşya gözleri ve geniş yaşam alanıyla şehir hayatını kolaylaştıran Swift’in 242 litrelik bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 556 litreye kadar ulaşıyor.

Yeni Swift’in zengin donanım listesi de dikkat çekici. ABS, EBD, ESP, BAS, yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, lastik basınç uyarı sensörü, otomobilin güvenlik donanımları arasında yer alıyor. Anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik iklimlendirmeli klima, hız sabitleyici, 4,2 inç renkli yol bilgisayarı, 9 inçlik dokunmatik multi medya ekranı, navigasyon, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısı, 4 hoparlör+2 tweeter müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik yanan LED farlar, LED gündüz farları ve 16 inç alaşımlı jantlar da GLX donanımında standart olarak sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR