SEKTÖREL › Yenilenen C4 Cactus satışa sunuldu

Yenilenen C4 Cactus satışa sunuldu

22 Haziran 2018 / 00:28 Citroën, sıra dışı kompakt hatchback modeli yenilenen C4 Cactus’ü satışa sundu

Yenilenen C4 Cactus satışa sunuldu

Citroën’in kompakt hatchback segmentinin beklentilerine göre yenilenen C4 Cactus modeli satışa sunuldu. Daha önce crossover kimliğine daha yakın bir görünüm sunan C4 Cactus, yeni ön yüzü, yeniden tasarlanarak aşağıya alınan daha ince Airbump®’ları ve bunlara ek olarak 3D efektli yeni stop grubuyla artık hatchback bir otomobil olarak konumlandırılıyor.

Avrupa’da ilk kez kullanılan Progressive Hydraulic Cushions (Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi), dünyada ilk kez kullanılan yüksek yoğunluklu sünger katkılı Advanced Comfort koltuklar ve güçlendirilmiş akustik yalıtıma sahip olan C4 Cactus'ün konfor konusunda sınıfının standartlarını yükselttiği açıklanıyor.

C4 Cactus, Feel ve Shine donanım seviyelerinde benzinli-otomatik ve dizel-otomatik motor şanzıman kombinasyonlarıyla 109.900 TL’den başlayan oldukça avantajlı anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

Feel donanım seviyesine sahip benzinli 1.2 PURETECH 110 bg EAT6 Tam Otomatik model 109.900 TL’den, aynı motor şanzıman kombinasyonuna sahip Shine donanım seviyesi ise 117.900 TL’den satış sunuluyor. Dizel motorlu versiyonda ise, Feel donanım seviyesine sahip 1.6 BLUEHDI 100 bg ETG6 otomatik model 109.900 TL’den, aynı motor şanzıman kombinasyonuna sahip Shine donanım seviyesi ise 117.900 TL’den satış sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR