YENİ MODELLER › 2015 Renault Twingo’nun detayları belli oldu

2015 Renault Twingo’nun detayları belli oldu

15 Şubat 2014 / 17:57 Küçük Twingo’nun detayları otomobilin Cenevre’deki resmi tanıtımından önce açıklandı

2015 Renault Twingo’nun detayları belli oldu

“Boş bir kağıt” üzerinde yeniden tasarlanan otomobil orijinal Twingo ve Renault 5’ten izler taşıyor. Renault yetkililerinin açıklamalarına göre otomobilin “arka camı ve camı taşıyan omuzları” Renault 5 Turbo’dan esinlenilerek tasarlanmış.

Geçmişi andıran tasarım izlerinin yanında yeni otomobil Fransız üreticini diğer otomobillerinde olduğu gibi öne çıkan Renault logosu ve kendine has yuvarlak LED gündüz farlarıyla sportif ve eğlenceli bir buruna sahip olmuş. Hatchback otomobil ayrıca gizlenmiş arka kapı kulplarına ve “bagaj kapağının doğal uzantısı” olarak betimlenen kendine has stoplara sahip.

Küçük otomobil açık mavi, beyaz, sarı ve kırmızı olmak üzere dört farklı “pop” rengi ile birlikte sunulacak ve müşteriler otomobillerinin belirli kısımlarını kendi istedikleri gibi özelleştirebilecekler. Renault tarafından yapılan açıklamaya göre otomobilin iç mekanının fotoğrafları 4 Mart’a kadar gösterilmeyecek, ancak otomobilin “gündelik kullanıma oldukça uygun, renkli ve iç açıcı” bir iç mekana sahip olacağı söyleniyor.

Fransız üretici motor seçenekleri ve özellikleri hakkında da henüz bir açıklama yapmış değil, ancak otomobilin arkadan itişli olması çevikliği ve eğlenceli sürüşü bir arada sunacağı konusunda ipuçları veriyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR